Svaka cast na autu. Extra je odradjen. I moj cilj je da na mom urs4 izvucem negde oko 500ks-a. Polako sam poceo da skupljam sve potrebne delove. Sad sam negde na pola puta, ali se ne predajem.
Pitanje: Koje si adaptere koristio da nabacis kljesta od proschea? Jesi li koristio adaptere od Rs2 modela?
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Svaka cast na autu. Extra je odradjen. I moj cilj je da na mom urs4 izvucem negde oko 500ks-a. Polako sam poceo da skupljam sve potrebne delove. Sad sam negde na pola puta, ali se ne predajem.
Pitanje: Koje si adaptere koristio da nabacis kljesta od proschea? Jesi li koristio adaptere od Rs2 modela?
prije sam imao ufo bremze sada smo sami napravili adaptere da pašu klješta od 996 turbo na taj mortizer.
Extra prevoz. Koji su radovi odradjeni da bi se doslo do ove snage?
promenjano i neznam ako se ču sve sjetit avto je preuraden od 2007:
-auspuh,downpap,računalnik nije više seriski unutra je vipek,bubine.preuradena glava motosport audi njemačka,tako i blok motora,vodna pumpa rs2,olja pumpa rs2,benzin pumpa 2kom,klipovi.ojnice,bregaste,turbina.izpusni kolektor,ma to je to koliko se sad sjetim
uuuu moram odati priznanje za prevoz
karavan, relativno naivnog izgleda za pecanje raznoraznih prepotentnih, a u stvari....
a zvuk, mogu samo da zamislim kako se cuje taj redni petak
ima li neki video zapis?
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
uuuu moram odati priznanje za prevoz
karavan, relativno naivnog izgleda za pecanje raznoraznih prepotentnih, a u stvari....
a zvuk, mogu samo da zamislim kako se cuje taj redni petak
ima li neki video zapis?
nema još nikad nisa se odlučio naredi video ali trebalo bi.
Comment