juche je nesto zezzo postimage,ali evo da ponovim ....Mazda 3 MPS i RX8 ...MPS je burazerov,iz miloste nazvan-dizelka
@Eon
pa parkinzi od McDonalda su vecinom lepo uredjeni i veliki,odlichni za skupljanje i fotkanje.
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
imate posebnu foliju za trece svetlo? cenim da nesto pise na njoj svaki put kad zakocis.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
kakvo narucivanje Mikice.. imas printer? u AT mozes lako naci folije za printanje, uzmes crvenu.
ako da, na google mozes naci font - isprintas - izrezes - rasklopis zadnje svjetlo - mogu ti pojasniti kako doci do njega - upasujes foliju - zatvoris sve - tada.. funkcionise
tako smo bar mi radili.
ovdje se malo vidi kako to izgleda - ne vidi se kad kocnica ne radi
polako se blizi prolece,iako je danas sneg pao,ja polako razmisljam o felnama za mog REX-a...
e sada imam na umu sledece:
Rota GRid Drift u mat bronzi : http://www.rarerims.co.uk/pop.asp?image ... _18x95.jpg
ili mozda Rota GTR Drift ...
uf dobro pitanje...ne verujem,verovatno 19" i verovatno napred 8,5J a nazad 9,5J,mada sam otvoren za sve predloge,normalno jos ako imate fotke kako to izgleda
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment