fiat stilo abarth
Collapse
X
-
Re: fiat stilo abarth
Odličan auto
Daj malo više podataka o Stilu.
Koje godište?
Koja kolimetraža?
Koliko dugo ga voziš?
Ako si ga nedavno kupio, koliko si ga platio?
Vidim da si u Italiji, kolika je godišnja registracija?
Da li je skupo održavanje i cene delova u Italiji?
Koliko troši?
Imaš li nekog "svog" majstora ili ga održavaš u ovlaštenom Fijatovom servisu?
Daj još malo više utisaka o vožnji i održavanju.PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI
-
-
Fin autic. Jos neki info? I sta je sa dugmicima navigacije?Kao da ih neko izgrizao
Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija
Comment
-
-
pa dobro,nisam ocekivao da nekog interesuje,zato nisam nista posebno pisao.u svakom slucaju hvala.
sto se tice stila,auto je iz 2001 novembar,prva registracija 2003.kupljen pre dve godine od prvog vlasnika sa 80 000 proverenih,inace nije bas ocuvan manijacki,sto se tice sitnica(vidi nav),mada ni tako lose sto se tice motora,karoserije,interno,itd.sadasnja km je 125000.
motor mi odgovara u smislu potrosnje/snage,istina je kad kazu da 170 konja je malo u odnosu na kubikazu,ali mislim da je to dosta dobro uravnotezeno i pruza zadovoljavajuce performanse i u gradu i na dalje puteve,bar sto se mene tice.inace,potrosnja je oko 10l ugradu(sa ovim ne mislim na grad kao Bgd ili Milano u spicu),a na otvorenom oko 11 pri brzini od 130 sa tri osobe i punim prtljagom.jedino sto mi ne odgovara je potrosnja ulja,pola litre na 1000km,mada mu je to prirodno,sto mi potvrdjuju i moji poznanici,inace vlasnici abartha,iz stilo cluba.
inace auto odrzavam sam,ali znam na osnovu prica mojih poznanika,da servis je podosta papren,npr.mali servis znaci zmena ulja filteracontrola sistema e eventualno brisanje gresaka,pa oko 4 glave,u fiatu.da ne govorim ako se pojavi neka anomalija na menjacu,tu ti ne gine zamena completnog selespeeda.tako da kao sto rekoh,obavljam sam bez problema(zasad).sto se tice delova,moras mi reci konkretno sta te interesuje.
sto se tice registracije,ovde svakih 2 godine na tehnicki cena 70€,a osiguranje obavezno svake godine. za moj auto je oko 650€,s'tim sto u poslednjih 7 godina nisam imao udesa sa krivicom,znaci ako pravis udese,raste i cena osiguranja,a ako ih ne pravis,svake 2 godine se smanjuje takozvani premio.
eto,toliko za sada.
pozdrav
Comment
-
-
Kao prvo potrosnja ulja od pola litra na 1000km nije bas normalna za taj motor. Pretpostavljam da je on slicne konstrukcije kao i 2.0 20v. A i ova potrosnja u gradu da bude manja od potrosnje na otvorenom..Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
fiat stilo abarth i ex corolla
evo i da vam predstavim moju ex corollu,posto mi je ostala u lepom secanju i pratila me nekih 2 godine bez problema.sve dok nije naisao prokleti led kao jabuke negde u aprilu 2008.a ja imbe nisam je osigurao kako treba i eto.uglavnom steta na autu je bila oko tri hiljade €,neznam u to vreme sam pobesneo i nisam hteo da je popravljam i na kraju prodao.
auto je bio pari a nov imala je samo 22000 kad sam je uzeo,perfektna.
1587ccm,110ks;od opreme klasika,klima abs airbag2,6 brzina,koska u motoru fabricki,alu f da 14.eh,da mogu da vratim vreme...
Comment
-
-
Imam i stila i moć zapažanja
Nema ljutnje?
Izgleda mi nekako...čudno,neprirodno
Smem li da primetim da bi bolje stajali ti farovi na tamnu boju lima?
Čekamo da neko bez stila pogodi misterioznu izmenu
Skontao sam na šta si mislio
Comment
-
-
@Stratos
ma kakva ljutnja
neznam,ali meni se vise svidja sa crninom unutra.evo fotke kako je bila pre i foto od tamnog abartha(mog drugara),tu si definitivno u pravu,bolje stoji na tamnu boju
@semi
no kljesta,bila su vec
EDIT
aj' da me ne perjaju moderatori,otkrivam.ma glupost, znak na masKI prednjoj,crne boje
Comment
-
Comment