moj citroen bx

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • erazmo
    CBC Član
    • 14.09.2010
    • 47
    • Beograd

moj citroen bx

Originally posted by erazmo
    mesta za noge kolko oces

Uchkur...mesta za noge tek maaaalchice vishe nego u Yugu, ne znam kako im je uspelo u autu od 4,3m?
    Al zato sam zavaljeniji, konacno mogu da koristim levi spoljni retrovizor koji mi je kod Yuga bio negde u visini kolena a ne u visini ochiju...
    I da, pozadi mogu da stanu 2-3 osobe srednje gradje, a ne kao u Yugu - mrshavo kuche i chetkica za zube.....
    Preziveo sam samostalnu voznju po kraju, a bogami i voznju preko Slavije i Autokomande (sa bivshim vlasnikom auta kao suvozachem) uz kompletan BGD ugodjaj - saobracajka kod Narodne biblioteke, radovi u Beogradskoj, opsti pichvajz oko Kalenica...samo necu skoro da idem tom trasom, jedno takvo iskustvo mi je za sada dovoljno...
  • erazmo
    CBC Član
    • 14.09.2010
    • 47
    • Beograd

Evo i slicice mog ljubimca....

http://i1229.photobucket.com/albums/ee4 ... 0044BX.jpg

http://i1229.photobucket.com/albums/ee4 ... 0022BX.jpg

Evo i mog lepotana....
    Rdja na vratima ce da bidne sredjena chim se ichupam iz

Posto sam svez vozach, moram da se pohvalim da sam preziveo danas nekoliko provlacenja na milimetar izmedju auta nepropisno/nekolegijalno parkiranih/zaustavljenih ( i to mnogo skupljih od mojeg).. ...Moglo bi se chak reci da sam ih elegantno odradio (pu-pu + knock in the wood, da se ne ureknem)...

Opet stoji na ivicnjaku (kao i vecina auta u kraju), ali izgleda da ipak ne dodiruje stomakom tlo, mada nisam siguran (ne mogu da dovatim rukom bash do svake tacke a ne lezi mi se na travi u cistim farmerkama i sakou) ...al bar mi je ispod prozora pa kad god otvaram da izluftiram, bacim oko dal je luche na svom mestu ispod bandere...cmok! cmok! cmok!...

Pijuckam ostatak Djoke Danilovica (marka Whiskey-a; chuvao za ovakve prilike) and Pushim Cafe Creme Noir

Svakog dana ga sve vishe volim....

"Mazicu ga ,pazicu ga i zvacu ga Djole"...

p.s. Imam i Budistichki privezak za kljucheve: "Shit happens"

Comment

• Vlada_nbgd
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2005
      • 1066
      • Novi Beograd/Topcider
      • ford focus sport pack

Re: Sta kupiti za 1000 EUR?

Prvo sve cestitke i super je sto si zadovoljan ali onaj ko ti ga je prodao za 1500eur je jos zadovoljniji.Posto vidim da su mu vrata trula da li si pregledao ostatak karoserije?
      FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• erazmo
        CBC Član
        • 14.09.2010
        • 47
        • Beograd

Re: Sta kupiti za 1000 EUR?

Jesam pokazivao mi je sve delove, jedino su vrata stradala, ispod haube i unutar kabine nema vecih tragova rdje, osim tachkica. Malo je ima ispod branika, ali ipak izgleda zdravo (meni auto-laiku, ali i kolegi koji ga je gledao pre mene), ipak ima 21g, pa makar bio i garaziran...

Comment

• GTX
          CBC Senator XXL
          • 13.09.2008
          • 422
          • Subotica
          • Nexia 1.5 16v

Re: moj citroen bx

Eh,BX...koliko smo samo naucili o njemu od Shete Juniora Neka te verno sluzi pa da ga zamenis nekim novijim

Comment

• erazmo
            CBC Član
            • 14.09.2010
            • 47
            • Beograd

novijim? pa jedino da za 20g kupim neki C6 i sl, tada ce i oni biti 1000e....

Kad dobijem na lotou , prevrnucu nebo i zemlju da nadjem Ajkulu i Ficu...ostalo moze da saceka...

Comment

• Stratos
              CBC Senator XXL
              • 10.09.2008
              • 2594
              • Novi Sad

Mani prevrtanje .
              Samo pitaj i drugari će reći gde su se sakrile i ajkule i fiće..

Comment

• espace2beograd
                CBC Veteran
                • 06.10.2010
                • 149
                • Pančevo
                • Golf 7 81kw

Jedan moj komsija imao BX 91 god. metalik(mis) siva, on prvi vlasnik, stvarno kao nov. Nije mogao da ga proda za 650e. I naravno onda je prodao zastavi za 1000 i uzeo novog punta.
                Ja mislim da si ti to malo vise pretplatio.
                Neka te sa srecom sluzi

Comment

• kristina990
                  Banovan
                  • 13.04.2009
                  • 1066
                  • Srbija

...bolje da se vidi od limarije šta se treba raditi nego da je maskiran gitom,ako je mehanika dobra i kilometraža mala možda nisi loše prošao...pretpostavljam da je prva farba,tj.da nije imao havarije...

Comment

• boban1982
                    CBC Senator XXL
                    • 14.03.2010
                    • 1106
                    • Batajnica
                    • SAXO VTS-BIC

Sredice se vrata,nije to strasno,ali ta cena malo preterana cini mi se,mnogo su pale cene kola...

Comment

• kristina990
                      Banovan
                      • 13.04.2009
                      • 1066
                      • Srbija

nek njega auto posluži bez kvarova,ne treba žaliti para kad kupiš nešto dobro i razmišljati mogao sam jeftinije,meni se lično sviđa što nije ništa dirano,pretpostavljam da je vlasnik iskren i da nije ništa maskirao...mnogi se prevare pa kupe ulickan auto,naoko ko nov,a ono počne da se kvari sve redom pa shvate nakon godinu dana da su uložili mnogo više od onoga što su bili spremni dati za auto...i koji auto srednje klase se može kupiti za 1500 evra i manje a da ne treba u njega ulagati,pitanje je samo koliko?
                      erazmo,verujem da si pazario dobar auto ,samo da je malo(mnogo) više para za gorivo ...

Comment

• painter
                        Banovan
                        • 04.03.2010
                        • 738
                        • beograd,m.mostanica

Eh,imao sam i ja BX-a,odlican auto! Stvarno si ga preplatio... Mozda nije za poredjenje ali moj prijatelj skoro uzeo BX dizel 88 ili 89,400 evra...srebrni metalik,ofarbao sam mu nekolko delova,uradio servis,i vozi!

Comment

• kristina990
                          Banovan
                          • 13.04.2009
                          • 1066
                          • Srbija

nemoj čoveku kvariti raspoloženje...

Comment

• painter
                            Banovan
                            • 04.03.2010
                            • 738
                            • beograd,m.mostanica

Pa dobro...ja sam mog prodao za 2000 evra...pre nekoliko godina!

Comment

• erazmo
                              CBC Član
                              • 14.09.2010
                              • 47
                              • Beograd

Originally posted by kristina990
                              nek njega auto posluži bez kvarova,ne treba žaliti para kad kupiš nešto dobro i razmišljati mogao sam jeftinije,meni se lično sviđa što nije ništa dirano,pretpostavljam da je vlasnik iskren i da nije ništa maskirao...mnogi se prevare pa kupe ulickan auto,naoko ko nov,a ono počne da se kvari sve redom pa shvate nakon godinu dana da su uložili mnogo više od onoga što su bili spremni dati za auto...i koji auto srednje klase se može kupiti za 1500 evra i manje a da ne treba u njega ulagati,pitanje je samo koliko?
                              erazmo,verujem da si pazario dobar auto ,samo da je malo(mnogo) više para za gorivo ...
                              Da ih ima jeftinijih na oglasima i to sa sve plinom, ima ih, al kao sto kazes sve je to lepo na slici a ko zna kakvo je stvarno stanje. Ovo je ipak auto od poznatog coveka ai niko mi nije branio da se cenjkam, al nisam imao srca, covek mi je ipak dao auto na 5 rata...
                              Ova moja ala za sad trosi oko 12-13l/100km (kakav vozac - takva potrosnja), i ne trosi ulje i antifriz kolko vidim za ovih 400km koje sam presao za mesec dana (tj ochito je da nigde ne curi).
                              Rdju sam zagitovao i prefarbao chisto jer me nervirala estetski, a na leto cu da je sredjujem kod limara...Jedino sto cu morati da ga teram dvaput godisnje na tehnicki, al nadam se da ce to da srede da ide bez guzvi u servisima i na shalterima, stvarno mrzim stajanje u redovima i guranje i gazenje po prstima...
                              Sve u svemu nadam se da ce me uz redovno orzavanje posluziti bar jedno 5g, pa onda mogu da ga prodajem kao oldtajmera, ali verovatno samo za delove, jer ih ima dosta po BG i Srbiji i to u picnutom stanju.....(izvor: Citroen Forum Srbije )

Comment

Working...
                              X