Subaru Justy G3X 2004.
Collapse
X
-
Re: Subaru Justy G3X 2004.
Nema veze za jelkicu, ionako sam je bila gratis u perionici a i cuo sam da prodavci auto delova uz svaku porudzbinu salju po jelkicu!
Nego, treba mi filter vazduha za ovaj auto, imas li?
Godiste pise u naslovu teme, platio 4800+5400din za tehnicki i probne tablice na 24h(deru u Pancevu samo tako, u kraljevu ovo kosta 1700)+20400din registracija+mali servis+gume, bice oko 5500.
Comment
-
-
Neznam ni sam kako? Uhvatio sam ga na prepad, juce je jedan Ignis, 2005, bez plina prodat za 6000, ovde u kraljevu!
Reci zeni neka spremi 6500, ustupicu joj auto. Mada, i mojoj se svidja.
Jbga, ovde jefilter 650, a ima neki i od 1300din.
Comment
-
-
Čestitam na novom autu
Daj malo više utisaka o vožnji, potrošnji, udobnosti...
Kakav je pogon? Konstantan na sva četiri ili se uključuje pogon 4x4?
Daj koji sliku enterijera.
Sviđa mi se auto, a Subaru je jedna od mojih omiljenih marki automobila.PUŠENJE ILI ZDRAVLJE - ODLUČITE SAMI
Comment
-
-
Odlicna sprava.I ja od malih nogu volim Subaru.Da ne idem u off ali to me potseti-kad sam bio mali klinac omiljena igracka mi je bio Volvo 760 GLE i dan danas mi je originalna limuzina Subaru sam zavoleo kad sam pre 15god probao Justy 1.0 i raspametio se kako taj autic lepo ide i kuda prolazi.Svaka cast i da te sluzi dok ne kupis jednu Tribecu
Comment
-
-
To je najveca steta sto je stalno 4x4 ali svi koji voze ignisa su prezadovoljni... Kazi da malo trosi i odlicno ide, za tako malu kubikazu ima skoro 70kw sto je zaprepascujuce dobro
Suzuki je doktorirao male motore i godinama se u eksploataciji pokazao kao odlican
Comment
-
-
Ja sam danas testirao, posle 300 predjenih km, skoro sve po terenu(veterinar sam) i dodje mu oko 8,4lgasa/100km. Podnosljivo!
Neki koji voze ignisa, preko leta skidaju zadnji kardan, i bude samo prednji pogon, mada mi se to nekako ne svidja i vcerovatno necu ni pokusavati.
Comment
-
-
8.4l gasa, odlicna potrosnja. Zanimljiv autic.Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija
Comment
-
-
Comment
-
Comment