E=MC2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

E=MC2

brat i ja nastavljamo istiskivanje poljoprivrednih masina sa parkinga

stigao vuk u jagnjecoj kozi
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
  • Cherokee_NS
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2009
    • 802
    • Novi Sad

Re: E=MC2

Sta vam vredi kad i Honda pravi poljoprivredne alatke

Salu na stranu, koji je novi od ovih? Daj malo neke specifikacije auta (za Nissana vec znamo)
    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

nindza je starosedelac
      pola god za njim je dosao ovaj civic u sredini
      to je burazerov 2003. civic 1.6 sport
      zivahni stedljivi auto sa 110ks koji je u odnosu na stock dobio type r spojler, 16" kosei set i na kraju koni yelows set

a onda nebeskim cudom izlece auto koji jurim godinama, obzirom da je kupe premalen za moje potrebe

u brojkama i oznakama

civic aerodeck 1.8 vti
      mehanika uzeta sa integre type r, tako da...
      b18c4 motor sa 169ks@8000rpm
      5speed + lsd

1998god sa 127 000km za neverovatnih 3k eura
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• -Miki-
        Moderator
        • 09.11.2005
        • 708
        • Valjevo
        • Honda Accord coupe cg4

Cestitke za prinovu i ovde sky Aerodeck izgleda extra a pogon necu ni komentarisati doduse nisam ni sumnjao da ces pazariti dobar primerak Jes karavan ali moze bas lepo da se skocka .Meni je ovaj extra ...

Napisi malo o impresijama sad ga vozis vec neko vreme kako se ponasa u odnosu na limuzinu i uopste zapazanja.

Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• klausi
          CBC Početnik
          • 08.09.2010
          • 5
          • BiH

Fantasticno
          Puno sretnih kilometara na visokim okretajima

Comment

• skyline
            CBC Senator XXL
            • 31.07.2007
            • 3149
            • Cacak

eh karavanko
            karavanko zeza krizu
            poceo sve super, a onda najednom poceo da stuca do 2500rpm na plinu, pa sve cesce i sve izrazenije, pa i na benzinu, pa se to prosiri do 4000rpm, pa pocne da se gasi bez sanse da ponovo upali dok se ne ohladi....

sad je vec par dana u servisu

promenio svecice, razvodnik, bobinu, komutator, prelemio glavni relej, baca varnicu, baca gorivo, baca struju na dizne, ali nece da upali
            ocekujem danas da ce to biti reseno
            tacnije, nadam se da ce to biti reseno

inace, dok nije poceo da zeza dozivljaj je bio ovakav

ozbiljno degradiranje svih voznih performansi u odnosu na nissana
            slabiji, daleko manje torka, daleko kasniji i snaga i tork, visi, mekanije trimovan, znatno manje direktan na volanu, vise se pobija kad koci, neozbiljnija vozacka pozicija.....

ali karavan sa 5 vrata, 5 sedista, daleko upotrebljiviji, laganiji za svakodnevnu upotrebu, jeftiniji i laksi za odrzavanje, manji potrosac....
            a na sve to se ludacki vrti, jos bolje cuje, veoma pristojno ide i pored 1300kg zive vage i izgleda totalno nevino na putu, sto mi je neopisivo drago jer na nissana onako spoljostenog i rasirenog niko zivi nije hteo i smeo da se nakaci
            sada cekamo pacijente

inace, treba snimiti razrogacene oci ljudi kada im saopstim da ima 170 konja
            a onda snimiti iste te oci kada im na pitanje "a gde je turbina" kazem da je nema
            na sve to iste te oci dok prate obrtomer koji na mestu gde svi ostali gadjaju blokadu, ovaj tek pocinje da divlja i zabada se daleko kasnije, negde oko 8200rpm

sve u svemu, ovih dana vozim nissan i priznajem da su sve drugo bicikli naspram njega i stvarno ce mi biti neopisivo tesko da se odvojim od njega i zalicu ga sve dok ga ne budem ponovo kupio, ali sam sad postupio razumom i kupio auto koji je daleko upotrebljiviji,svestraniji, a opet saasvim zadovoljavajuce brz

mada, morace da se skracuju prenosni odnosi, morace snaga da ide gore, morace auto u patos, ali polako, zasad imam skroz korektnu osnovu

Comment

• -Miki-
              Moderator
              • 09.11.2005
              • 708
              • Valjevo
              • Honda Accord coupe cg4

Hahaahaaha Sky Kralju to ja zovem dobar review koji ja volim da citam ,sve sto me zanimalo opisano u jednom postu duhovito napisanom
              Pre svega iluzorno je porediti Silviju (nisam ja cerki dzabe dao to ime ) ali to i sam znas ali naravno sve ima svoje za i protiv a ti si i to objasnio.
              Sto se kvara tice hmmm jbg bas mi krivo ali koliko znam upucen si prilicno u materiju i resices sigurno.

mada, morace da se skracuju prenosni odnosi, morace snaga da ide gore, morace auto u patos, ali polako, zasad imam skroz korektnu osnovu
              Ha vec sam se pitao kad ces ovo poceti
              Matori samo napred i obavezno izvestavaj redovno o nastalim izmenama ovo ce biti zanimljivo

Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• skyline
                CBC Senator XXL
                • 31.07.2007
                • 3149
                • Cacak

ima tu jos svasta da se pise o ovom autu
                sta valja, sta ne valja, ali obazirem se na B18 kao najosnovniji razlog kupovine ovog auta

inace, da doda, LSD na prednjoj osovini je genijalna stvar
                ima i nissan lsd, ali se ne oseca njegovo dejstvo, za razliku od honde koja cupa volan iz ruku, a auto cupa u tesnim krivinama

a menjac mora kraci (dc2 ili ek9), jer su prenosi veoma dugacki, posebno druga brzina koja me ubija, jer potraje vecnost dok sa 30 na sat dodjes do vtec-a i do snage

sto se nissana tice, ja sam najbolje i na kozi i na dzepu upoznao sve aspekte posedovanja nekog tako retkog, besnog, tesnog i dobrog auta
                i sad sa jedne strane imam sr20det, 53:47 raspored mase, dvoklipne celjusti, nisku siluetu na tvrdom vesanju, atraktivan auto, sa druge skupe delove, malo delova u kopiji, malo bilo kakvih delova, malo mesta.....

kvar je izgleda resen, idem ujutru u servis da proverim da li je sve ok
                ecu je uradio jedan momak i auto je upalio
                da li je sve ok ili samo upalio, znacu ujutru

Comment

Working...
                X