Subaru Loyale (Leone) 4x4
Collapse
X
-
Re: Subaru Loyale (Leone) 4x4
nisi gledao americke filmove
dvodelni pojas. gornji deo prevuces nazad a donji izvuces sa stranena nekim vozilima postoji opcija da je ovaj gornji deo na struju pa sam predje nazad kad upalis auto.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Pojasevi su mu elektricni,auto je kupljen u Americi 1991god.Ima sva 4 podizaca,el retrovizore sa grejacima,centralnu bravu,servo volan i klimu koja je,za divno cudo,ispravna.Enterijer,motor i pogon su mu kao novi.Limarijski su mu lose sajtne i zadnji rubovi a sve ostalo mu je super (boja,zazori,kosevi,grede,patos) i izuzetno je ravan,bez talasa.Motor suv kao barut,prima gas kao neka Yamaha a uz boxer motor u kombinaciji sa visco ventilatorom ima i lep zvuk.Motor je 1800ccm F.I sa 95ks.U voznji nema nikakvog lupanja i klaparanja,preko rupa lepo prelazi,dobro ubrzava i koci.Jedan sasvim korektan auto koji uz lepo odrzavanje moze da me posluzi bar jos 5 god. s obzirom da smo ga cale i ja uzeli da nam posluzi s vremena na vreme,dok za svakodnevnu voznju obojica imamo Nissane diesel.
Cekam da zaveje sneg pa da vam javim kako ce da se pokaze u situacijama zbog kojih smo mga i kupili
Mislim da se na slikama vidi da zivim u nekim njivama
Comment
-
-
Danas sam mu nabacio 4 nove Debica Frigo2 po ceni od 3600 din/kom i malopre me zove drugar,sleteo sa Fiat tipo u kanal pa da dodjem sa traktorom da ga izvucemVazi,stizem! Kad je video da sam dosao sa nekim karavanom mislio je da sam lud,kaze "pa nemoze bre auto da me izvuce,stao malopre covek sa Golfom i njih cetvorica gurali i jos me zakacio sajlom za Golfa i nema sanse." Daj sajlu da probamo
Zakacimo ga,ukljucim 4x4 i izletim iz kanala zajedno sa Tipom na sajli.Decko nije znao sta ga je snaslo pa uze baterijsku lampu i gleda u natpis Subaru 4WD i kaze:"Koje je ovo cudo,nikad nisam cuo za tu marku a nisam ni video da nesto ide ovako po snegu,kao buldozer!"
Nemogu vam opisati kako sam se lepo osecao,kao da vozim novog Ferraria
Comment
-
-
"Koje je ovo cudo,nikad nisam cuo za tu marku a nisam ni video da nesto ide ovako po snegu,kao buldozer!"komsija kupio isti auto pre mesec dana... manje vise...
i iz istog razloga... da ne mora da cisti sneg jer nam je ulica uzbrdo
Comment
-
-
Sheta_Junior je napisao:
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Kada sam otisao da registrujem auto na moje ime,sluzbenica na salteru MUP-a mi je trazila da dovedem prethodnog vlasnika jer je mislila da je kupoprodajni ugovor falsifikat iz razloga sto je covek rodjen 1913 god. pa nije verovala da je jos uvek ziv.Zvao sam deku na mobilni i on je u SUP dosao na rolerima.Za ovo se salim,ja sam ga dovezao.
Comment
-
-
Obećah ti odavno još neke delove za ovaj auto, jedino pametno što sam našao u podrumu je stop svetlo.
Sad vidim da nije isto kao tvoje. Ako ti vredi viči
Comment
-
Comment