Bijeli X
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Bijeli X
Laptop je bio zatvoren u gepeku inije se vidio s vana. Autom je bila mlada a ne ja (ali to nije ni bitno), a jedina mogucnost je da neko posmatrao parking i gledao ko cime dolazi i sta vadi iz auta. Kada je vadila torbu i jaknu iz gepeka "doticni" je primijetio sta je ostalo...
izmenio: ChubbsZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Zamolio bih clanove da obrate paznju na nacin na koji se obracaju drugim clanovima. Sve to moze i lepse da se kaze.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Originally posted by mirdzaLaptop je bio zatvoren u gepeku inije se vidio s vana. Autom je bila mlada a ne ja (ali to nije ni bitno), a jedina mogucnost je da neko posmatrao parking i gledao ko cime dolazi i sta vadi iz auta. Kada je vadila torbu i jaknu iz gepeka "doticni" je primijetio sta je ostalo...
izmenio: Chubbs
@"Mirdža", niti sam imao nameru, niti te smatram da si to što si napisao u svojoj gornjoj poruci (vidim da je već izbrisana ta tvoja prva rečenica), daleko od toga. Kao što vidiš i moju poruku je neko od administratora, celu izbrisao. Želeo sam samo da se malo našalim, a na osnovu onoga što si napisao u jednoj rečenici: "Cigla... Neko vidio da je u gepeku laptop". Da si lepo odmah opisao kako se sve desilo, kao u poruci od 19:25 časova, verovatno da ne bih ni napisao komentar ili bih napisao kraći komentar:
Inače ovo što se desilo tvojoj supruzi je jako česta pojava svuda u svetu. U Frankfurtu postoje grupe "pozajmljivača" koje stoje po ćoškovima ulica baš kod trafika, prodavnica, kafića i prate kad neko stane tako "na brzaka", neverovatnom brzinom iznose iz kola sve što je na sedištima, a još kad vlasnik ostavi ključ u kolima ili čak i upaljena kola, onda se vlasnik oprašta i od kola. To se desilo mom poslovnom partneru iz Nemačke (iz Frankfurta je) pre četiri godine, ostao je bez kola, i tašne sa laptopom i važnim dokumentima. Na brzaka je stao da kupi cigarete u trafici, ostavio ključ u kolima (vektra), kad se vratio, kola nema. Bio je kako kaže nepuna dva minuta u trafici !!! Kao što sam i napisao kola nikad nisu pronađena, jeste da je naplatio od osiguranja, ali.....cigarete su ga skupo koštale. I dan danas se šalimo na njegov račun, a on i sam na svoj račun zbija šale.
Izvini još jedanput Mirdža i malo duže sam razmišljao šta da ti napišem kao odgovor, a da me opet ne razumeš pogrešno.
Pozdrav iz Novog Beograda !
Comment
-
-
Imam jedno pitanje u vezi slike. Zasto je cela soferka izgrizena (okrnjena) po obodu?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by M-powerZasto je cela soferka izgrizena (okrnjena) po obodu?
Nova stize sljedece sedmice - do tada auto stoji u garazi. Morao sam Merca da izbacim na snijeg, k vraguZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
Comment