Slazem se sa Zverkom - kod Bavaraca nema razlicitih ukusa, vec samo ukus i neukus. Tu se "Nemacki tacno" zna koje felne idu. Malo iznad je i jedan od primera.
ma bre ova felna nije za ovaj auto i kraj price !!!
ko sto rekoh, sva sreca te je nova, ne ostecena pa moze dobro da se uda a onda, bogu fala, samo iz OEM seta ima da se odabre bar 3 modela i to da budes na muci koje mu bolje stoje a da ne pricam za AfterMarket.
Auto dobro izgleda, ali felne asociraju na rađena vozila u Orange county ju. Mislim da sa njima malo odudara od ostalih bendža, kao da mu smanjuje rejting.
imam i Buick regal 4,5 turbo iz 1979 ali nanjemu nikako ne stoje a amerikanac je !!! ovo su specijalno narucene samo za bmw e36 iz amerike meni se svidjaju to je naj vaznije a oko je sa kritikom volim kada se prasina barem malo digne oko ukusa i stila kosta i kako zato smo tu ja mislim , a to sto neki pojedinci neznaju da komuniciraju na to samo mogu inisitirati da nepisu ako im se ono samo dodje ovdje da se iskaljaju na nekog !!!! ****m ga svako auto svaka zena ima neku manu mozda je ljepa a jedan zub kriv stas sada ,,90% ljudi nece nikada prici i kazati jesi ljepa ali brate taj zub vadi .........na prvom upoznavanju ima neka opsta kultura u pravom zivotu a na internetu to izgleda ne postoji !!!!!
Hvala na kritikama ljepim i ruznim jos fotki ce da stigne cim malo otopli
O kakvim ti zenama pricas. Kakve veze ima bmw sa zenskim polom? Auto je jako lep i interesantan, ali pridruzujem se ostalim clanovima sto su kritikovali izbor felni. Jos su bili i blagi. Felne su ciganija teska, pored toga sto ruze auto, govore i o mentalnom sklopu vlasnika vozila. Ovde ne govorimo o nedostatku para, vec o nedostatku ukusa. Poseti malo bmw forume i pogledaj koji je pravi izbor felni za ovaj model. BTW, koliko godina imas?
druze jesi trazio misljenje... znaci taj koji je pravio felne bas za taj auto ili nije u zivotu video E36 ili sa njim nesto nije u redu kao ni sa tobom. meni me tih fazona o kulturi i "ja kad mi se nesta ne svidja zaobidjem". nista bolje nisi mogo ni da procitas ovde jer imas ok auto ali nesto ti fali u glavi. samo nekom ko je slep ili je totalno nema zicu za sredjivanje auta bi stavio tu takvu felnu na taj auto. to sto su custom nista ne znaci, bar ne meni a verujem ni mnogo kome ovde. na vrelim gumama ili fandjo bi mozda i pokupio koji ali cisto sumnjam. dajem sebi za pravo da budem kako ti kazes nekulturan jer sam jedan od najvecih zagovornika german style na ovom forumu a ti mi ga brate ruzis svojom pojavom, jos se tu nesto pravis bog zna kako pametan umesto da skines bre te ruzne tockove i zavuces se pod njih da te nema. kapiram da bi mogao da stanes, ipak je to 20''. ovde si jos dobro proso. idi na neki BMW forum pa se pofali tockovima da vidis sta ce da ti kazu. ali evo da se ne mucis ja cu umesto tebe, pa cu ti preneti utiske
Sta u Srbiji rade sa tim BMW-ima, pretvore ih u plastik fantastik njegove felne su sjajne, tako da...
Dobar auto, vozio sam takvog samo mu matirala boja Inace ok izgleda, felne jesu velike a i pogotvu sto kod nas tesko da moze da se vozi takva guma po ovakvim putevima ali gore je sigurno bolje. Slazem se za german style, pre sam za neke 17/18" i spustanje do patosa ali tvoj auto i znas u kom pravcu ga sredjujes.
Comment