Mazda RX-8.. tuned

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Re: Mazda RX-8.. tuned

Upoznat sam sa tim informacijama, ali zelenih (kao ona sa Mirdzinog linka) u kombinaciji sa onom bojom enterijera nisam video do sada, posto mi je boja nezanimljiva.
    Mikijeva je k'o prstom u oko

Comment

• RotaryCat
      CBC Član
      • 17.01.2011
      • 59
      • Tuzla

u njemackoj je ovaj model "Reloaded" u PL eto "Revolution"

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

ona kombinacija boja je prosto ludilo,Xedos u malom,zna ona baraba Mirdza zasto je postavio link mmmmm zelena perla metalik -Mirdzo imas pivu
        a tebi Vocko ako je boja nezanimljiva,sam si kriv,ko te terao da kupis auto sive boje,pa sada prenosis sivilo na sve nas ovde
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

Kombinacija boja je za neki auto tipa Xedos (Jaguar ) - velika limuzina, a ne za auto sportkskih linija i karaktera

Nista ne fali boji mog gaycar-a! Jedino sto mi nedostaje Kad ce kraj zime...

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

Gogo jesi li imala na tvojoj 8-ci senzore pritiska vazduha u gumama,i ako jesi da li su te nove felnice bile kompatibilne sa senzorima(jesi li senzore mogla ponovo montirati na nove felne)?

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• RotaryCat
              CBC Član
              • 17.01.2011
              • 59
              • Tuzla

Originally posted by X9
              Gogo jesi li imala na tvojoj 8-ci senzore pritiska vazduha u gumama,i ako jesi da li su te nove felnice bile kompatibilne sa senzorima(jesi li senzore mogla ponovo montirati na nove felne)?
              ne miki, nisam imala. to je sve poslije mene doslo

Originally posted by Vocko
              Kombinacija boja je za neki auto tipa Xedos (Jaguar ) - velika limuzina, a ne za auto sportkskih linija i karaktera

Nista ne fali boji mog gaycar-a! Jedino sto mi nedostaje Kad ce kraj zime...
              tu ti se moram prikljuciti, isto kao meni crvena samo sportski na ferrariju izgleda (miki tvoj je metalik crven pst!)

Comment

• X9
                CBC Senator XXL
                • 28.06.2005
                • 3179
                • Wien-Sabac
                • RX-8 i X-9

ma kad vas ja dvoje dohvatim,zezate starijeg coveka
                vidis ja imam serijski TPS(Tire-Pressure-Sensor) i nema puno podataka na netu na koje felne ih mogu ponovo iskoristiti.znam da na one od Mazdaspeed-a ne mogu ...reci mi sa kojim gumama imas iskustva na RX-u?ja trenutno imam Conti Sport Contact 3,i vrede sve pare.bar koliko sam mogao da primetim dok je bilo lepih dana.

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• RotaryCat
                  CBC Član
                  • 17.01.2011
                  • 59
                  • Tuzla

Pirelli PZero Nero su se meni pokazale kao najbolje. imala sam i Michelin, pa se opet vratim na pirellieve. njih stavljam i na astru. ljeti kao i zimi (odgovarajuce)

sto vise senzora - to hm.. ne znam. ja sada da kupujem osmicu - sve bi uzela osim 2005 modela i poslije 2007,, ovaj facelift mi nikako ne sjeda ali ono bas nikako. pa prva osmica nije ni tempomata imala, ni pola dugmica sto je model 2007 imao

ps: kad mjenjas neke dijelove, koje odstupaju od serijskog.. moras halaliti neki dio. eto u ovom slucaju te senzore. pa budi musko cucni i pregledaj svremena na vrijeme pritisak u gumama. ili pak ubacis plin u gume i miran

pps: jel tvoja osmica EU model ili US? re-import?

Comment

• X9
                    CBC Senator XXL
                    • 28.06.2005
                    • 3179
                    • Wien-Sabac
                    • RX-8 i X-9

Ja ipak volim da sacuvam sve funkcije koje postoje, nije problem proveravati
                    pritisak u gumama, i do sada sam to radio na Xedosu.ja volim da to sve bude po JUS-u
                    Moj je proizveden krajem 2006-e, Eu model.svi modeli posle 2005-e suvec bili takoreci ocisceni od decijih
                    bolesti.kod mene i ovako u svakoj gumi je gas pod obavezno.

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• RotaryCat
                      CBC Član
                      • 17.01.2011
                      • 59
                      • Tuzla

moja osmica je 12/07 EU model i nema tu funkciju, stoga te pitam
                      US modeli su tu funkciju imali vec 2004te, kao tempomat i automatik

Comment

• Vocko
                        CBC Senator XXL
                        • 25.04.2005
                        • 4556
                        • nBGd

Mislim da to zavisi i od paketa opreme sa kojim je auto dolazio (senzor pritiska u gumama).
                        U USA, ako se dobro secam, najjaci model je Grand Touring, dok je u EU to Revolution (ispravite me ako gresim, ne racunamo limited serije), a kada se stave karakteristike uporedo vidi se da postoji razlika, posto su razliciti zahtevi kupaca. To se za USA pre svega odnosi na tempomat i automatski menjac, kao sto si napomenula.

Miki kada si vec spomenuo decije bolesti, a vec pricamo uopsteno o RX-8, mozes li napomenuti neke? Mislim da znam neke od njih, ali si ti vise u materiji, zbog kupovine, i imas sigurno tacnije informacije.

Comment

• RotaryCat
                          CBC Član
                          • 17.01.2011
                          • 59
                          • Tuzla

Nije potrebno citirati post koji cini redovan tok diskusije.

da, Vocko. ja sam kupila eto nakon Mikija novu osmicu u njemackom mazda salonu, uzela sam opet revolution opremu (u kojoj nema senzora za pritisak) to me malo zbunjuje

revo je "najbogatija" oprema tad bila

Comment

• X9
                            CBC Senator XXL
                            • 28.06.2005
                            • 3179
                            • Wien-Sabac
                            • RX-8 i X-9

mislim da postoji razlika u opremi kod nas i vas(AT i DE).znam da je bar bila kod Xedosa.ovde postoji koliko ja znam,vise modela opreme,moj je Revolution,iznad njega ima jos Revolution C(shiber+Navi),a ispod Revolution Leder(sto moze biti da je tvoj model).
                            @Vocko
                            pa decije bolesti tipa da su zamenili stari starter za novi,jachi,razne update tipa nove mape,novi toplotni stitnik kod menjaca,rezervoara,prelivna bocica za vodu i senzor u njoj koji je ludovao ,poboljsani uljni hladnjaci,i sve one sitnice koje su se pokazale u praksi kao neadekvatne.
                            zato se pri kupovini okrenuti modelima posle 2005,chak mozda i 2006-e.uz obaveznu kompletnu dokumentaciju,sta je radjeno od servisa,fabrichkih poboljsanja itd.
                            ah da....

dace bog stize i jedna British Racing Green na forum
                            virus se siri polako

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• mirdza
                              CBC Senator XXL
                              • 14.03.2005
                              • 2437
                              • Katowice (PL) / Banja Luka
                              • AGP / W126

Originally posted by X9
                              dace bog stize i jedna British Racing Green na forum
                              Molim?!
                              Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• X9
                                CBC Senator XXL
                                • 28.06.2005
                                • 3179
                                • Wien-Sabac
                                • RX-8 i X-9

ovo je jedan veoma ozbiljan forum,inache bi ti ja odgovorio
                                zoom zoom

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
                                X