Vectra A max tuned

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Re: Vectra A max tuned

Originally posted by Testera
    I cenim hrabrost da predstaviš automobil na CBC.
    cirkus

@DjexV
    Druže ti si pogrešio sekciju foruma. Trebalo je da predstaviš auto ovde: viewtopic.php?f=3&t=4198

BTW kad si dao tolike pare na auto mogli su bar lepo da ti uklope tu haubu sa maskom napred

Comment

• chappa g60
      CBC Veteran
      • 17.10.2008
      • 119
      • kragujevac

Sta reci evo ova slika na primer,automobili i levo i desno imaju maltene indentican prednji branik kao i ko zna koliko "tjuningovanih" u Srbiji

Comment

• scarab26
        CBC Senator XXL
        • 27.09.2006
        • 353
        • bgd

tapacirung vrata je stvarno jako lepo uradjen iz drugog puta sa onim stepovima, branici su stvar ukusa, realno mi se ne svidja zadnji spojler, a sugestija za sve zlurade komentare je da Srbija nije samo Beograd i da postoje kulturoloske razlike koje se ogledaju i u poimanju estetike, i da se treba potruditi da se razume kako motivacija za projekat, tako i umetnicka sloboda...

Comment

• WEST 014
          CBC Senator XXL
          • 17.08.2010
          • 862
          • Valjevo
          • Audi A4

Ja razumem da se nekome ne svidja automobil, ali ne razumem zasto su skoro svi komentari toliko negativni, kao da je potrosen novac nekih clanova foruma a ne vlasnikov. Covek je spucao brdo para na kolica, a ona nisu dobila na na performansama, znaci to nije hteo, ali ako se njemu auto svidja i ako je zadovoljan onim sto je uradio on je srecan covek... Bitan mu je bio spoljni izgled, ni ja nisam odusevljen sa autom ali postujem trud, lako je sedeti ceo dan za kompom i piskarati i biti jak preko tastature. Ne branim coveka jer ga i ne poznajem niti bilo sta slicno, samo mislim da nije u redu da neko dodje na forum i kulturno predstavi svoj prevoz a onda ga svi popisaju, pa makar vozio najruznije sredjen automobil u celom univerzumu.

Comment

• iggyboy
            CBC Veteran
            • 18.03.2008
            • 148
            • pozarevac
            • stilo 16v

Ovde ce biti slicni komentari kao kod ong bmw sa "onim u.s." felnama

Comment

• sErGiO
              Moderator
              • 30.01.2007
              • 2769
              • Neko selo pored Beogr
              • Alfa Romeo 156SW

Originally posted by WEST 014
              Ja razumem da se nekome ne svidja automobil, ali ne razumem zasto su skoro svi komentari toliko negativni, kao da je potrosen novac nekih clanova foruma a ne vlasnikov. Covek je spucao brdo para na kolica, a ona nisu dobila na na performansama, znaci to nije hteo, ali ako se njemu auto svidja i ako je zadovoljan onim sto je uradio on je srecan covek... Bitan mu je bio spoljni izgled, ni ja nisam odusevljen sa autom ali postujem trud, lako je sedeti ceo dan za kompom i piskarati i biti jak preko tastature. Ne branim coveka jer ga i ne poznajem niti bilo sta slicno, samo mislim da nije u redu da neko dodje na forum i kulturno predstavi svoj prevoz a onda ga svi popisaju, pa makar vozio najruznije sredjen automobil u celom univerzumu.
              Nemoj prijatelju tako da pričaš. Zna se šta su prave vrednosti a šta je tjuning smajling. Ovaj auto je definitivno ovo drugo. Ovo je forma bez suštinske vrednosti, prazna ljuštura, promašena investicija, kič...O ukusima se ne raspravlja ali ipak se zna šta je kič a šta je prava vrednost, a ovaj forum jeste toliko dobar upravo zato što promoviše prave vrednosti

Comment

• 206
                Admin od ispočetka :)
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

A da ne bismo puno karikirali stvari i davali jos laskavije komentare, ide ovde jedno katance.
                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                X