Uvezao sam ga pre 2 godine sa 48 000 km
Zatamnio sam stakla sa Global folijama zbog bebca, a sada ne bih skidao ni za zivu glavu.
Auto odrzavam maksimalno koliko je moguce, sve ispravno i sl.
Jednom godisnje ga vozim na dubinsko u****vanje
Dva puta godisnje sipam wynns za ciscenje dizni instalacija.
Kao treci auto u porodici ( zena i ja vozimo sluzbene ) nije ni kod nas mnogo presao, sada je na satu nesto manje od 63 000 km, a samo za letovanje smo presi 2 000km prilikom putovanja do Tassos-a.
Motor benzinski 1.6i 95KS, za mene preslabo, ali moram priznati da se auto jako lepo ponasa sa njim.
Ugradjen alarm sa pejdzerom,
Sve u svemu jako dobar auto. Do Tassos-a put takoreci nisam ni osetio, udobar, stabila ako se vozi do neke normalne brzine, prostran.
Evo par slika
Posle zatamljivanja
Zatamnio sam stakla sa Global folijama zbog bebca, a sada ne bih skidao ni za zivu glavu.
Auto odrzavam maksimalno koliko je moguce, sve ispravno i sl.
Jednom godisnje ga vozim na dubinsko u****vanje
Dva puta godisnje sipam wynns za ciscenje dizni instalacija.
Kao treci auto u porodici ( zena i ja vozimo sluzbene ) nije ni kod nas mnogo presao, sada je na satu nesto manje od 63 000 km, a samo za letovanje smo presi 2 000km prilikom putovanja do Tassos-a.
Motor benzinski 1.6i 95KS, za mene preslabo, ali moram priznati da se auto jako lepo ponasa sa njim.
Ugradjen alarm sa pejdzerom,
Sve u svemu jako dobar auto. Do Tassos-a put takoreci nisam ni osetio, udobar, stabila ako se vozi do neke normalne brzine, prostran.
Evo par slika

Posle zatamljivanja

Comment