Fiat Stilo jtd 80

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Ne stavljaj te felne nikako, uzasno stoje i na bravi, mogu zamislim nasta bi licile na stilu.

Comment

• Darko_NS
      CBC Senator XXL
      • 02.12.2004
      • 557
      • Srpska Atina

u pravu ste, odustao sam, potrazicu neke lepse =]

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Sta je lepo il` ruzno stvar je ukusa...meni su lepe, ali ne idu uz Stila. Te felne idu uz "oble" automobile sa oblinama i mekim linijama, a Stilo je kockast i uglat, pa bi felne koje bi trebalo da prate tu liniju trebalo da budu "naostrene" i uglate. Mislim da bi mu svaka "zrakasta" varijanta odlicno pasovala. I mislim da kod Stila treba ici na ``16 najmanje, a i ``17 optional felne sa Stila Abarth su strava. S obzirom da imas dobre gume pa ne mozes da ides na vece felne u ovom trenutku, mozda bi bilo bolje da se strpis pa sa nekim novim gumama da stavis i felne. Bojim se da ces sa ``15 biti potajno nezadovoljan.

Comment

• Gruja
          CBC Senator XXL
          • 09.02.2006
          • 614
          • Bgd
          • Alfa 75 TS

Imas na molydon.hr online konfigurator pa mozes otprilike da vidis sta bi mu dobro cucnulo...
          mozda ima jos tih konfiguratora ali ovo je jedini koji ja znam i dosta je dobar...
          Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Originally posted by starac vujadin
            Sta je lepo il` ruzno stvar je ukusa...meni su lepe, ali ne idu uz Stila. Te felne idu uz "oble" automobile sa oblinama i mekim linijama, a Stilo je kockast i uglat, pa bi felne koje bi trebalo da prate tu liniju trebalo da budu "naostrene" i uglate. Mislim da bi mu svaka "zrakasta" varijanta odlicno pasovala. I mislim da kod Stila treba ici na ``16 najmanje, a i ``17 optional felne sa Stila Abarth su strava. S obzirom da imas dobre gume pa ne mozes da ides na vece felne u ovom trenutku, mozda bi bilo bolje da se strpis pa sa nekim novim gumama da stavis i felne. Bojim se da ces sa ``15 biti potajno nezadovoljan.

Jeste stvar ukusa, ali, kao sto si i rekao, treba da gledas kako ce felna da se uklopi uz auto. Ortak je hteo da uzme felne za Corsa-u koje su po meni uzasne, ali kada smo ih montirali na auto promenio sam misljenje, jer joj apsolutno savrseno stoje.

Comment

• Aladin
              CBC Senator
              • 17.08.2005
              • 223
              • Beograd

Cestitam na autu!
              Od svih Fijata poslednjih godina Stilo mi je najlepsi. Sa srecom!
              Ko prvi devojci - sam u nju upada!

Comment

• Srdjan
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 2416
                • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by Darko_NS
                nasao sam ove felne sa fiat bravo 1.8 GT, 15 cola, kostaju 150e
                kako vam se cine, vredi li to kupiti, hteo bi ih staviti na stila
                trenutno imam dosta dobre michelin 195/65r15 pa bi ih samo stavio na ovakve felne

Ako ti neces, ja bih uzeo meni takve za Mareu... U kakvom su stanju?
                Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Darko_NS
                  CBC Senator XXL
                  • 02.12.2004
                  • 557
                  • Srpska Atina

Srdjane pisi mi na PP

a sad lock, jer auto vise nije moj.

Comment

Working...
                  X