Teku sitne pripreme za Osjek, ociscene danas dizne, auto mirnije radi, usput sam i mase koje su prikacene na magistralu sredio jer nisu bile bas najsjajnije... prljavstina u kadici nije samo od mojih dizni odma da napomenem
milion miles from reality no care for you no care for me
Napokon zavrsena maska i stavljena mrezica kod IC-a...
mrezicu nisam bio dobro ofarbao, tj juce sam malo jurcao po auto putu pa su mi musice sve skinule farbu, pa sam ofarbao opet i rokno preko sprej za zatamnjivanje stopki setio se da ga imam da mi bude kao zastita
mozda je malo palo i na IC al jbg, kad budem skidao branik skinucu sa razredjivacem...
i dao bog ne moze sve da ide kako treba :seci:, fabricka maska ja oblija od ove, da li je ova mozda za karavan ili sta je ne znam, u svakom slucaju kad se nategne ne uspe onaj gornji drzac koji ulazi u vezni lim da izdrzi toliki pritisak, tako da maska viri u cosku, cuo sam se sa drugarom pa cu da odem sutra da probamo nesto da zbudzimo :grrr:
sve u svemu sto se tice izgleda ja sam prezadovoljan
milion miles from reality no care for you no care for me
susreo sam te jednom u terazijskom tunelu zvuci brutalno ,a mladja astra je ona iz 11c ?ima mnogo dobar BOV p.s. koliko su ti posto folije ?i jel te zezaju panduri ?
Comment