Yugo stock

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • craba
    CBC Početnik
    • 19.10.2010
    • 8
    • Beograd

Yugo stock

E ovako predstavio sam se u temi za predstavljanje, ali evo jos jedanput, ja sam Sale iz Beograda ovo je moj jugic koral 55 stock, kupio sam ga pre 8 meseci i polako krecem da ga radim, u planu je stock varijanta stajlinga, i neki manji "tjuning"

U planu sledece stvari:

Enterijer:
    1. Polukadice
    2. Diode u prekidace
    3. Custom made cajgeri
    4. Obrtomer
    5. Pretapacirati u plis tablu od tempa i tapacire i nebo
    6. Kratka rucica menjaca

Eksterijer:
    1. Spustanje (ovih dana), klasika napred secenje opruga, pozadi peglanje gibnja
    2. Zatamnjivanje stakala 25 % max
    3. Vizir custom made 20 cm
    4. Clear farovi
    5. Podbranik
    6. Beli migavci, nt stopaljke crveno bele
    7. Vrata NT (leva kupljena, jos desna )
    8. Mackanje limarije, rubovi sajtne...

"TUNING"
    1. filter pecurka
    2. dvogrli karburator
    3. izduvna grana cevi veci fi malo

Uradjene su sledece stvari: stavljena nova greda, viljuske, homokineticki, letva volana, kocioni diskovi, celjusti, plocice, dobose, poluosovinu, svecice, ojacan set kvacila, birac brzina,stavljen hladnjak od floride 1.4, zadnji lonac, stavljena muzika panasonic, zvucnici xwave za sada

evo nekih slika kad je kupljen, sad je malo izpustao posto je bio losen odradjen samo je bio zamaskiran farbom bukvalno..

ovih dana treba da promenim solju posto mi probila, spustanje ide, i neko me cukno i oplomio nosac branika (jako kvalitetan kod jugica )

Eto to je to ukratko, nisam neki doktor za yugice, sugestije, saveti dobrodosli ))
  • YUgisa
    CBC Senator XXL
    • 05.06.2008
    • 793
    • Subotica
    • Yugo 1.1 EFI

Re: Yugo stock

Pa ja imam predlog da ili vratis brisac ili totalno izbacis, ovako mi totalno glupo izgleda kada samo viri sipka... Mogao bi staviti recimo od Punta 1 zadnji brisac... I ovaj lonac pozadi bi mogao malo bolje da se postavi, da ne izgleda ko zalosna vrba oklembesen I podbranik bi ofarbao u boju auta
    Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• craba
      CBC Početnik
      • 19.10.2010
      • 8
      • Beograd

@Yugisa
      vracam brisac nego treba da ga povezem samo, zadnji lonac mi namestio limar tako, ja sam hteo malo drugacije al cu da ga podignem jos gore, a za podbranik sam u dilemi dal crni il boji auta to cu da vidim jos

Comment

• YUgisa
        CBC Senator XXL
        • 05.06.2008
        • 793
        • Subotica
        • Yugo 1.1 EFI

Ja bih lonac povukao jos dosta u nazad, ovako:

Ili mozda na sredinu stavio...

Pa meni u crnoj boji izgleda nekako ne dovrseno A sad ti odluci kako ti se vise svidja, ipak je tvoj Yugo
        Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• craba
          CBC Početnik
          • 19.10.2010
          • 8
          • Beograd

povucicu ga nazad kad budem prepravljao izduv posto trenutno samo ovako moze da stoji

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

Samo napred,sredjuj polako,za sada jedina zamerka boja felni i taj lonac malo sakriti.

Comment

• craba
              CBC Početnik
              • 19.10.2010
              • 8
              • Beograd

Evo spusten je i limariju sam malo doterao gde je krenula korozija sredio ) Napred je spusten 2 kruga, pozadi na srafove, matice otprilike 3,4 cm pozadi je otisao dole

Comment

Working...
              X