evo ovako:
auto je fiat argenta 1983 god 2000 karburator. na satu pise da ima 80 000 ali nemam pojma da li je to 80 000 ili 180 000 jer broji samo do 5 cifara
.stajao je u mom dvoristu 3-4 godine i trulio i posledice su vidljive. evo par postova prenetih sa drugog forum(mrzelo me da opet pisem)
evo par postova prenetih sa drugog foruma.
zavrsila skola pre oko nedelju dana. prosao 4.80, tako da su pretnje da ce auto ici na otpad ako bude losih ocena zavrsile.pocelo je sa radom.danas sam skinuo levi blatobran, sutra cu desni, a prekosutra cu poceti da varim.
sa ovim je sve pocelo:

vrata slika broj 1:

vrata slika broj 2:

ovo jedne spreda:
blatobran sa unutrasnje strane:
nema ta posebno da se vidi ni sa spoljasnje. truo u gornjem delu tako da tu nemam sta ni da slikam.
prednji deo unutrasnjeg blatobrana:

stub na mestu gde je truo:

zadnji deo unutrasnjeg blatobrana:

i na kraju ja sam pobedio:

skinut i desni blatobran.
evo slike unutrasnjeg blatobrana na mestu gde je truo.

ovako izgleda kompletan unutrasnji blatobran.

moracu i da skidam torpedo jer je trulo ispod.

jedna slika od napred:

sve u svemu bolja je desna strana nego leva. bitno mi je da nisu truli kosevi motora. sutra planiram da izvarim donji deo unutrasnjeg blatobrana, i da skinem torpedo.nije truo stub, vec ima samo na nekim mestima povrsinske rdje.
videcu ovih dana da izvarim sranje ispod torpeda.
verovatno necu ceo torpedo skidati nego samo na krajevevima odseci i popraviti to sranje ispod pa opet zavariti.
PS: registrovao sam se davno tako da nemam pojma da li sam se predstavio ili nisam
auto je fiat argenta 1983 god 2000 karburator. na satu pise da ima 80 000 ali nemam pojma da li je to 80 000 ili 180 000 jer broji samo do 5 cifara

evo par postova prenetih sa drugog foruma.
zavrsila skola pre oko nedelju dana. prosao 4.80, tako da su pretnje da ce auto ici na otpad ako bude losih ocena zavrsile.pocelo je sa radom.danas sam skinuo levi blatobran, sutra cu desni, a prekosutra cu poceti da varim.
sa ovim je sve pocelo:

vrata slika broj 1:

vrata slika broj 2:

ovo jedne spreda:

blatobran sa unutrasnje strane:

nema ta posebno da se vidi ni sa spoljasnje. truo u gornjem delu tako da tu nemam sta ni da slikam.

stub na mestu gde je truo:

i na kraju ja sam pobedio:

skinut i desni blatobran.
evo slike unutrasnjeg blatobrana na mestu gde je truo.

ovako izgleda kompletan unutrasnji blatobran.

moracu i da skidam torpedo jer je trulo ispod.

jedna slika od napred:

sve u svemu bolja je desna strana nego leva. bitno mi je da nisu truli kosevi motora. sutra planiram da izvarim donji deo unutrasnjeg blatobrana, i da skinem torpedo.nije truo stub, vec ima samo na nekim mestima povrsinske rdje.
videcu ovih dana da izvarim sranje ispod torpeda.
verovatno necu ceo torpedo skidati nego samo na krajevevima odseci i popraviti to sranje ispod pa opet zavariti.
PS: registrovao sam se davno tako da nemam pojma da li sam se predstavio ili nisam

Comment