Hm...znate da se čak i meni sviđa ova Alfica a najviš zbog toga što si je sam sređivao nema šta svaka čast majstore
Originally posted by sike
Svaka čast.
Samo je spusti i to je to.
Hvala ljudi
Sto se tice spustanja bas se dvoumim.Vozim se ja juce kroz grad i posto sam bio u traci za skretanje levo,a isao sam pravo,odradim ja klasicne makazice i ubacim se u desnu traku.Na tom delu puta asfalt je bio dosta "naboran" i tako sam lepo ocesao auspuh da me je bolelo !!!
Da li spustati auto i voziti kao po j.... ili ga ostaviti ovakvog kakav je? Vise sam za ovu drugu varijantu,pogotovo sto ako stavim gume npr.195/55 vizuelno praznina ce se sasvim fino smanjiti.
Nemoj da se zezas sa spustanjem osim ako ne zelis da vozis kao puz po gradu prva malo jacha rupa i ode karter,to sa gumama ti je mnogo bolje resenje mada i ovako joj nista ne fali vizuelno...
.Vozim se ja juce kroz grad i posto sam bio u traci za skretanje levo,a isao sam pravo,odradim ja klasicne makazice i ubacim se u desnu traku.Na tom delu puta asfalt je bio dosta "naboran" i tako sam lepo ocesao auspuh da me je bolelo !!!
Da li spustati auto i voziti kao po j.... ili ga ostaviti ovakvog kakav je? Vise sam za ovu drugu varijantu,pogotovo sto ako stavim gume npr.195/55 vizuelno praznina ce se sasvim fino smanjiti.
Svašta. Kod mene je Alfa "zakucana" za zamlju pa je nikad nisam ogrebao. U kakvom su stanju amortizeri i opuge ?
Kad staviš gume većeg profila praznina će se popuniti ali će Alfa biti još dignutija.
Hm..pa ja sam bio prije dve godine za novu godinu u BG i nisam baš primjetio toliko loše ceste što vi svi govorite
Jeste da sam se uvek vozao po gradu sa taxi ali iz kafane u kafanu sam morao i peške i stvarno nisam video baš takve kratere kao što vi pričate jel se vi vozite po cestili kraj ne
Ja mislim da bi mogao bez problema spustiti Alfu makar za 35mm i normalno bi se vozao neznam možda grješim
A ovo o stavljanju večje gume mislim više to je jako slaba ideja
Niste me razumeli Sprint je dosta nizak,ali deluje da je visok zbog velikog prostora izmedju ruba i gume! Pod je totalno ravan i auspuh je na nekih 15 cm od asfalta!
Znaci "problem" je samo estetske prirode.
Comment