Evo i moje ergele !
Collapse
X
-
Kola su ti vrh.BMW mi se mnogo dopada vidise da je auto tobro ocuvan.
Pozdrav.
-
-
Interesantna unutrashnjost u Golfu, a inache izgleda da je dobro ochuvan... Kazhem "izgleda" jer se ne vidi dobro sa ovolickih slika (trebao si da sa imageshacks-a da kopirash "hotlink for forums" i paste-ujesh ovde pa da slike mogu da se pogledaju u punoj rezoluciji).
BMW izgleda prelepo, mada tu vec postajem pistrasan...
Pozdrav! =]
Comment
-
-
BMW je EXTRA ali kuka na 7ci?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Nema vise kuke i nema ove felnei meni se to odmah nije svidelo cim mi je dosao u posed nestala je daleko sto dalje od mene
Sto se tice GOLFA moze da bude i Vas uz odredjenu novcanu nadoknadu !
A evo i jos slichica: TREBA DA NAGLASIM AUTO NIJE POLIRAN ! ! !
EDIT:005 Velicina slike moze biti max 800x600Samo polako i pun gas ! ! !
Comment
-
-
Golf je dobra osnova za napucavanje
ali diskretno kao nemci,ništa plastika,branici
samo felne enterijer i motorni prostor
šta fali kuki?Da vidiš kako je lepa kad te neko udari otpozadi ili
ti nekog udariš(slučajno)
Comment
-
-
Sto? Da ti mozda nemas kuku na svojoj 3? Mislim da nekako ne ide kuka na sportski auto , to ko kad bi sprinter trcao sa rancem na ledjimaJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Stigla MAZDA 626 2.2i 12v COUPE, 85 kw,1988 god,boja crvena ko golf iznad,elektro paket,alu felne ALESIO sa vazda krakova,ima plin i trosi ko' upaljac. cena 2800 evra
Nisam je jos slik'o, ali cim stignem fotke su tu.
BMW je prodat, i stvarno mi nedostaje.
Ako dovoljno poludim uzecu opet BMW , pa da se vozim ko covek.
OVO MI SVE IZGLEDA K'O BICIKL !!!Samo polako i pun gas ! ! !
Comment
-
Comment