Wazzuu i Celica ST202

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • wazzuu
    CBC Član
    • 19.06.2008
    • 15
    • Beograd
    • Toyota Celica ST202

Wazzuu i Celica ST202

Jos jednom pozdrav za sve, ovoga puta sa dobrim razlogom Posle mnogo trazenja odgovarajuceg auta i nekoliko promenjenih, napokon sam zadovoljan.

U pitanju je Toyota Celica GT, iliti ST202 model, 1995. god. Ispod haube je treca generacija 3S-GE motora 1998 ccm, 175KS, odlican menjac kratkog hoda, model je bez LSD-a i superstrut vesanja, prednji pogon kao i sve Celice.

Kod mene je malo manje od godinu dana, za sada prefarban u fabricku boju, doterana limarija gde je trebalo, skinut plinski uredjaj. Sa ruznih 17" felni presao na udobnije i mnogo lepse 16". Vise sam nego zadovoljan, relativno brz auto, udoban, klima, odlican osecaj u voznji.

Posle 16 godina, u autu sve radi i ne pravi probleme, pu pu, da ga ne ureknem.

Evo i nekoliko slika.

• dellas032
    CBC Veteran
    • 04.07.2008
    • 119
    • Beograd / Čačak

Odg: Wazzuu i Celica ST202

Odlicna masina, nek je sa srecom

Comment

• wazzuu
      CBC Član
      • 19.06.2008
      • 15
      • Beograd
      • Toyota Celica ST202

Hvala, dokazuje se iz dana u dan...

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Fina zujalica, neka je sa srećom

Comment

• wazzuu
          CBC Član
          • 19.06.2008
          • 15
          • Beograd
          • Toyota Celica ST202

Hvala sergio Ume da potegne kad treba Do sada nikakva neplanirana ulaganja u auto, samo redovan servis, kvalitetno ulje i gorivo... Uskoro ce biti neke vece felne i par cm dole, i to je to, ostaje mi da vozim i vozim...

Comment

• wazzuu
            CBC Član
            • 19.06.2008
            • 15
            • Beograd
            • Toyota Celica ST202

Posle dugo vremena, na autu je odradjeno par stvarcica... Sredjeno je curkanje ulja na par semeringa, stavljen ojacani SUN kais, zamenjeno par silen blokova, novi Kayaba amortizeri, nove H&R -30 opruge, skraceni amortizeri 24mm da bi to sve selo kako treba... Sem toga radjeno i par servisa, sve kako treba i dolikuje, Ceca sluzi isto tako...

Auto je sada potpuno neutralan u krivini, drzi put kao blesav i ne naginje se. Za ovih par dana nisam uspeo da ga poteram preko nosa, sto je poznata boljka ove generacije Celice. Mada, bilo je kise pa nisam preterano divljao, mora to jos da se proveri ali sam vise nego zadovoljan.

Bilo je i par potezanja, zadovoljan sam kako ide auto star 17 godina, uskoro sleduje novi set kvacila, mozda neke lakse i lepse felne, videcu jos koliko para bude bilo za egzibicije...

Comment

Working...
            X