SAAB 9-5 Aero, my Gripen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bozo
    CBC Član
    • 17.10.2011
    • 51
    • Kraljevo
    • SAAB 9-5 Aero

Odg: SAAB 9-5 Aero, my Gripen

Da, video sam u medjuvremenu. Lep auto! Naslednik mog. Kakve si prepravke radio ako nije tajna? Kako ja da dodjem do Boosta, treba mi par saveta a nema ga na forumu :-)

Comment

• CikaKure
      CBC Senator XXL
      • 14.08.2005
      • 668
      • Beograd

Nije tajna, nesto oko mapiranja, 15ks i 70Nm obtnog momenta. Predlazem ti da probas da ga kontaktiras na privatnu poruku, javice se verovatno ako-kad nadje vremena.

Comment

• bozo
        CBC Član
        • 17.10.2011
        • 51
        • Kraljevo
        • SAAB 9-5 Aero

Ovako, odradjeno sta je trebalo...
        Zamenjeno ulje u motoru i filteri, skidan i ociscen karter. Zamenjeno je i ulje u menjacu kao i termostat i antifriz. Auto je bio na diagnostici kod Nikole i nije imao nijednu gresku. I sam Nikola je bio iznenadjen! Ugradjen je i auto gas! Stavljene su i druge felne sa zimskim gumama. Malo mi je smesan sada sa 16-icama ali to mu je za ovu zimu pa videcemo za sledecu. Jos su ostali silen blokovi rama koje sam kupio samo da nadjem vremena da odem do majstora.

Comment

• Srdjan
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 2416
          • Bajina Basta/Beograd

Kakvi su utisci sa gasom? Ide bolje/losije? Koji sistem si ugradio?
          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• bozo
            CBC Član
            • 17.10.2011
            • 51
            • Kraljevo
            • SAAB 9-5 Aero

Za sad sam zadovoljan, mada je jos uvek u fazi stelovanja. Mislim da ide ko na benz, tek sam preso nekih 1k na plin pa je rano za zakljucke. Jos ni potrosnju nisam testirao. Mozda nema snagu kao na benzinu preko 5ooo obrtaja ali u svakodnevnoj upotrebi to je zanemarljivo. Ugradjen je Stag 300 plus sa 2 Tomasetto artic at09 isparivace. Dizne su valjda Valtek, a boca Atiker. I sve to sada radi zahvaljujuci Ivanu sa foruma (IvanT)

Comment

Working...
            X