nakaza moja :))

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BaneBRE
    CBC Veteran
    • 21.11.2006
    • 100
    • blok 45 nbg

nakaza moja :))

godiste 1991.
    motor 1.6Xi 105ks

od opreme: efi multi point, servo, podizaci, stelovanje visine farova, el. retrovizori, el. antena (otisla u kantu), grejanje sedista... sve sto je moglo da se uzme, ovaj mucenik ima

stanje: 3-4 godine nije paljen, kriva donja ramena, krive spone, branik, vezni lim, desno krilo, hauba, naprsla soferka... sve je drugo stavljeno, hvala bogu ima se delova (do sad 3 komada u kobajama) :lol:

neka pedercina vajar alkoholicar teski ga vozio i izudarao sa svih strana, kad sam otvorio kasetu ispred suvozaca jedno 30 kazni kojekakvih... tezak debil baja...

onda se lagano srafilo na parkingu i pao je blagi face lifting, lepo vreme krenulo i to...

onda sam konacno nasao felne koje sam jurio brat bratu 2 godine...

dezent 17ice 7.5j et35. lak ispucao i jedna treba da se ispravi. :wub:

uzete i gume uniroyal rainspot 205-40/17

pa je palo i ribanje motornog prostora

probane felne prvi put...

16og jula auto oteran u selo kod ortaka koji je limar, pa smo zajedno jeli govna mesec dana kad on ima vremena jer nisam placao ruke, samo materijal...

a sta sam ja, WeWeRiCa a?
  • BaneBRE
    CBC Veteran
    • 21.11.2006
    • 100
    • blok 45 nbg

Odg: nakaza moja )

svaka trunka korozije je sanirana, krov je bio pun rupica od grad-a pa je morao ceo da ide tanko u git ali je maltene sve i osmirglano... prstiju sam bez at all al dobro, valjda ce vredeti
    jedino sto sam debil zaboravio da ostavim rupu na krovu za antenu :facepalm: al nema veze... kad me ne bude mrzelo, stavicu... ps:

auto je finally ofarban i posle par dana sklopljen

eo i sa caletovim, poredjenje sa i bez obrvica...

A onda, PIMPED and LOWERED by Karaburma Crew:

...bilo je svega... najvise me zezao gremlin u ubrizgavanju jer je auto knedlirao kao sumanut a auspuh bio crn ko kuga... ispostavilo se da je lambda sonda bila u banani i sad je sve kul

skinuti tockovi, sad su 14ice sa zimskim gumama, sutra ih farbam xD, moram menjac da promenim, ima lufta u konusno-tanjirastim lezajevima i leva poluosovina mi radi levo desno (od prednjeg ka zadnjem delu auta) a i lamela je cao zdravo ili mi je otisao semering na radilici pa je prska uljem... nem pojma, u svakom slucaju videcemo sta i kako, takodje idu i svi kaisevi novi i par dihtunga... uzeo sam i neku foliju da se igram sa haubom pa cemo da vidimo na sta ce da lici... treba i plin da se postavi (cekam bocu jos) i da se na prolece kupe opruge da se malo spusti i to je to za sad... videcemo za kasnije sta i kako

Comment

• WEST 014
      CBC Senator XXL
      • 17.08.2010
      • 862
      • Valjevo
      • Audi A4

Gde si kupio i od koga ovaj auto ako nije tajna, nesto mi je poznat...

Comment

• BaneBRE
        CBC Veteran
        • 21.11.2006
        • 100
        • blok 45 nbg

uzet je od nekog lika (slobodan kostadinovski) stajao je u dvoristu infektivne klinike u Bg-u

Comment

• iggyboy
          CBC Veteran
          • 18.03.2008
          • 148
          • pozarevac
          • stilo 16v

svaka cast na trudu , super je ispala nakaza, zapravo i nije neka nakaza , vise vuce na lepotana , a od zamerki jedino da ga malo spustis i to je to , nista ja tu ne bi diro

Comment

• nidzola1
            CBC Senator
            • 26.04.2010
            • 252
            • Srbija

super si ga sredio, samo mi reci jer ti se isplatilo i sto bas ovaj auto?

Comment

• BaneBRE
              CBC Veteran
              • 21.11.2006
              • 100
              • blok 45 nbg

spustanje ce da saceka prolece, tad cu pazariti opruge -35mm pa ce dosta fino da sedne, sad ide zima a i trenutno imam nekih bitnijih stavki da odradim

paaa... meni se isplatilo jer nisam placao ruke za limariju i farbanje vec samo materijal. a inace rasturam ove e pa sam imao gomilu delova koja mi je trebala da sredim ovog dosta jeftino me je izasao, za taj kesh sam mogao da uzmem keca-juga ali ovo je ipak malo ozbiljnije

Comment

• dellas032
                CBC Veteran
                • 04.07.2008
                • 119
                • Beograd / Čačak

Zanimljiv auto skroz, lepo sredjen, svaka cast Videh na netu da prodajes ove felne, nisi zadovoljan kako se ponasa sa 17-icama?

Comment

• WEST 014
                  CBC Senator XXL
                  • 17.08.2010
                  • 862
                  • Valjevo
                  • Audi A4

Originally posted by BaneBRE View Post
                  uzet je od nekog lika (slobodan kostadinovski) stajao je u dvoristu infektivne klinike u Bg-u

Nije to taj na koji mislim. Inace si ga lepo sredio. Svaka cast.

Comment

Working...
                  X