Perfektan W126. Vidi se da nije puno vozen. Za tu seruje se stvarno moze reci da nstvano niko vise nece napraviti slican auto. A sama cinjenica da je predstavljen 79.god a da je poslednji ****o sa trake 92. govori u prilog tome. Licno voleo bih da restauriram neki W126 ili jos bolje kupe verziju. Ili jos bolje nabavim neki u ovakvom stanju. Znaci ako ga ikad budes prodavao....
Nedelja 04.11. oko 14:30, istok PL - prestizem kolonu sa nekih 110km/h, ogranicenje 70, svi voze oko 90, vidljivost veoma dobra. U jednom momentu lik u Seicento ukljucuje lijevi zmigavac i uvaljuje se pred mene. I to kad sam mu bio na visini vrata...
Kocenje, majmunisanje, proba izbjegavanja sudara...i u tom momentu suzenje na putu i metalne bankine 50cm od asfalta. Bilans - citava lijeva strana sj*bana. Prednji blatobran i vrata moraju da se mijenjaju, zadnji blatobran i oba branika moraju da se rade i farbaju...
Cekam na odstetu - bice za 2-3 sedmice
BTW Lik se nije zaustavio nego sam morao da ga ganjam. Zaustavio sam ga nekih 1km dalje u "filmskom" stilu. Policija stigla poslije 5min (cudo Bozije ) i momentalno konstatovali njegovu krivicu
Comment