BEHR IC
napravljen novi dosjed za nosač motora (sada je auto kompatibilan sa svim verzijama M30 motora)
senzor temp. u****, BOSCH
kučište uljnog filtera sa M102, sa original ulazom/izlazom za uljni hladnjak, i za turbo
felge...
koje su do sada čekale da ih se vrati u stanje koje zaslužuju.
malo kemije, pol kile šmirglova, purol, dobar miniwash, par vještih ruku i dobra polir-mašina je sve što vam treba!
V8 polirka!
i nakon par sati...
Ja zadovoljan. Sljedi rastavljanje felgi, i slanje srca na uređivanje i farbanje u Vips.
down-pipe je napravljen, i nije spojen u ispuh nego drito ispod auta. Živo me zanima kakve će to zvukove proizvoditi pri punom opterećenju...
namontirali haubu...
i bye-bye Slavonski Brod!
nastavlje se...
lijep dan iskorišten za lječenje živaca, uz auto!
krenuo sa montiranjem stražnjeg strut-bara, i nakon 15 minuta odustao. To je posao za trojicu...
Stražnja svjetla. Boljka na svim E24 modelima, okvir je neka kromirana legura aluminija koja kad korodira rascveta se i nemoš više popraviti. A kako su nove štopke cjenom u rangu F10 modela, nisu baš prvi izbor. Ja sam imao srećda sam pronašao set u mint stanju!
Fascinira me kako svjetla stara 30 godina mogu biti kao nova...
Sa brata blizanca su skinuti još neki djelovi, pošto je auto, kako sada vidim stvarno u top stanju. Neka elektronika za štopke...
"novi" motorić centralnog za gepek
"nova" brava gepeka, doljnja
"novi" motorić centralnog za tank
"novo" svjetlo gepeka i brava i prekidač
složen mehanizam za otvaranje gepeka i u grubo uštiman
Onda sam se bacio na kabinu. Izvađen mehanizam stražnjih prozora, koji je isto boljka. Odnosno, sam prihvat stakla, profil uvjek zahrđa.
Kako i to imam "novo", ovo me ne brine!
Stakla očišćena i pripremljena za folije by Gogo & Alex
i dosta za danas...
Kako je zbog turba posuda vode za pranje šajbe izbačena, sustav ćemo malo modificirati. 635 ima posebnu posudu u kojoj se inače nalazi koncentrat za pranje šajbe koji se mješa sa vodom. Kako i ova ima svoju pumpicu, nju ću iskoristiti kao glavnu posudu. Kapacitet je mali, ali biti će dovoljan.
skinuti su mostovi sa "blizanca". Sljedi detaljno rastavljanje i restauracija, te priprema diferencijala za dodatni senzor temperature ulja.
Ide i prednji most, te ojačavanje prihvata stražnjag mosta.
Comment