Nebo je i onako moralo da se tapacira,a sve sam radim,tako da kad me smori mogu sve ispocekta kako god pozelim A i bas je fora posto niko nema bas nebo,ostale detalje i mozes da vidis kod nekih ali nebo nisam video do sad
Zatim zatvorene rupe na tapacirima,zamenjene plastike sa obicnih retrovizora u ove za el bez rupa i ugradjena ventilacija za pozadi sto ide ispod sedista i duva pozadi u noge...
Uzet rezervna centrala sa prekidacima za nedaj boze
Zatim poceto sa poliranjem ruba,tu ima jos dosta da se radi
Jedna pozerska A guma je na 2.4 bara
I na kraju skinuta sva farba sa felni pa se nastavlja sa poliranjem i pripreme za farbanje srca...
Ovo mu dodje frankenstajn Obicna restajling vectra je sastavljena od Vectre GT i Vectre2000 xD Na restajlingu na haubi fabricki nema znak kao na starijim modelima starijim od 93god nego imaznak na maskici,a kod mene je maskica sa vectre2000 koja fabricki imaznak na haubi,tako da se to tu negde izgubilo xD Ceo istorijat zbog jednog znaka xaxaxa
Radilo se malo na privremenom resenju rupa za maglenke...donator poklopaca je stari branik koji je stradao u saobracajci tako da je dobro posluzio uzivo bas korektno izgleda necu da bjdzim bilo koje ocu original tako da dok ne nadjem bice ovako...
Na vectri nista specijalno nije radjeno.Sutra se tera da se napokon rade komplet kocnice,pozadi se umesto dobosa stavljaju glavcine sa diskovima,uzimaju se sva 4 nova diska i nove plocice...Za sada je na zimskom setu 14''
Malo se raspremio i gepek koji je bio u haosu...
I uskoro se planira ugradnja prskalica sa Astre H u branik pa da glume prskalice farova xD
A evo i par slika od zadnjeg lepog vremena
Inace ako mi neko moze pomoci,u potrazi sam za prednjim lipom(spojlerom branika) sa Megana 1,pa ako neko zna gde ima da se kupi neka vice
Planiram da ga stavim kod sebe i to izgleda ovako
Kvake u boju kola 100% radim na leto,i kradem drugaru felne xD samo cu morati da prepakujem glavcine sa 5 rupa sa calibre
Paket stigao,i na moje odusevljenje uzivo sirina 12,5cm znaci 3mm su uze nego fabricke,to je po 1,5 sa svake strane videcemo jos uzivo kad se namontiraju...
Narucio sam od prijatelja iz Dark glass-a da mi donese tamnu foliju za njih,pa ce montaza ici tek kad se sve to lepo sredi i kada vidim kako da ih najbolje povezem...
Za prvu ruku super stvar u losoj je sto imam deo branika gde je isla maglenka od starog branika koji je stradao u sudaru,pa to ugrubo izgleda ovako...gornji desni cosak se nece videti kad bude uspravno na kolima...
Stigao deda mraz i doneo malo gun metal sive sa perlom za felnice ))))
Comment