Pozdrav drugari.
Već neko vreme tražim automobil ( ranije doneo odluku da to bude punto) i verujte mi svašta sam se nagledao. Krenimo prvo od nerealnih cena, raznih prepakivnih krševa, od priča perfektan a kad odeš da vidiš on bio savijan do pola pa ofarban nogama, ma svašta. Moji kriterijumi su bili benzin (računajući na to da ću ja ubaciti tng -iako se na njega samo kuva
) klima, da nije lupan i da koliko toliko lepo izgleda pošto mi je lakše da progutam mehanički kvar nego kilo gita. Kod nas nisam mogao naći ništa čestito pa sam se odlučio na uvoz. Punto je napokon stigao. Sa početnim stanjem ja sam zadovoljan. Auto ima par ogrebotina (najveći deo ću ispeti ispolirati) zadnji branik zafarbati, uraditi dubinsko itd. Auto na sebi ima 4 pirelli gume koje su nove i nov zadnji lonac. Po dolasku sam ga oprao spolja a takođe i motor koji nije bio mastan ali je bio prašnjav pa sam i njega sredio da proverim da li negde flisuje. Prešao sam danas 200 km nigde ne pušta. Plan je veliki servis, potom vadim komplet enterijer pa dubinsko pranje (čekam prvi lep dan i onda radim) pa komplet sređivanje spoljašnjosti poliranje, konzervacija itd...
Evo par slika sa placa u Italiji, pa kad sam ga dočekao na carini i kod mene i dvorištu.
Corsa je dobila momka
Ovo je još dok je bio u Italiji

Kad je stigao na carinsko skladište u NS

Evo ga kod mene, za sada sam mu oprao motor i ništa više

Već neko vreme tražim automobil ( ranije doneo odluku da to bude punto) i verujte mi svašta sam se nagledao. Krenimo prvo od nerealnih cena, raznih prepakivnih krševa, od priča perfektan a kad odeš da vidiš on bio savijan do pola pa ofarban nogama, ma svašta. Moji kriterijumi su bili benzin (računajući na to da ću ja ubaciti tng -iako se na njega samo kuva

Evo par slika sa placa u Italiji, pa kad sam ga dočekao na carini i kod mene i dvorištu.
Corsa je dobila momka

Ovo je još dok je bio u Italiji

Kad je stigao na carinsko skladište u NS

Evo ga kod mene, za sada sam mu oprao motor i ništa više

Comment