Hvala!
Od hemije koristim (za unutrašnjost i dubinsko pranje) FraBer polituto, po meni najbolji, neuporedivo bolji od karcherovog deterdženta koji se dobije uz mašinu.
Inače limuzina sklopljena ali mrak pa nisam slikao, sutra ću pa sledi ostatak slika...
Ja sam prezadovoljan, ima iste performanse kao neke mašine iz puzzi serije jedino je zezancija kada se prazni prljava voda (tu je velika prednost puzzi serije), otkači ovo, skini ono ali sve u svemu super. Rastavio sam je i generalno oprao, hemija za dubinsko je dosta jaka, ako se mašina lepo ne očisti zna da nagrize gumice.
Glupi držač za telefon (a još gluplji ko ga ovako postavi). Pokušao sam to da rešim na što elegantniji način a opet da bude malo zanimljivo...
3D abarth sticker
Greota ovo ovako...
Vidjao sam one mase bas za zaptivanje rupa na tablama... ****m li ga sad kako se zovu... Nesto kao git u boji table, a boju pravis sam. Bas cu se raspitati, mislim da bi to bilo bolje nego stiker
Isti problem sam imao na Skodi, samo sto je kod mene neki strucnjak busio sa necim vrelim pa je povukao plastiku van.. Stalno su me potencijalni kupci pitali jel auto bio Taxi. DD
Stikeru ne fali nista, mnogo bolje resenje nego da zjape rupe.
@maliomladinac@
ako saznaš gde kod nas imaju ti fileri javi mi
Ovo je quick fix, za sada mora ovako mada uživo lepo izgleda.
I danas se malo radilo, evo koja slika. Nešto sam i polirao ali nisam slikao, uglavnom stavio sam vosak na njega pa ću posle praznika krenuti na poliranje.
Comment