Audi A3 1,9TD(I), 81kw, 110hp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Machiavelli
    CBC Početnik
    • 02.03.2012
    • 7
    • Sutomore, Crna Gora

Audi A3 1,9TD(I), 81kw, 110hp

Pozdrav svima, ja sam Marko iz Crne Gore, vozim audija pomenutog u naslovu...Evo i neka slika

Auto je 10-ak mjeseci u mom vlasnistvu i zaista sam prezadovoljan...Imam i nekih planova za njega za koje se nadam da ce se uskoro realizovati i bice mi potrebna i pomoc sa foruma tako da se radujem nasem buducem druzenje
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Odg: Audi A3 1,9TD(I), 81kw, 110hp

Lep ti je auto, isti motor kao kod mene, osim sto je bucan kao traktor vecih zamerki nema. :-). Daj koju sliku enterijera!

Comment

• Machiavelli
      CBC Početnik
      • 02.03.2012
      • 7
      • Sutomore, Crna Gora

Evo dvije za sad, nemam vise u racunaru

Meni je nakom Megana koji je necujan bio bucan, ali sad sam navikao valjda pa mi ne djeluje tako drasticno...
      U planu sam da ga cipujem uskoro, felne ce ici druge i opruge krace ako ih uspijem naci, ovdje u CG je to vraski tesko...

Comment

• WEST 014
        CBC Senator XXL
        • 17.08.2010
        • 862
        • Valjevo
        • Audi A4

Iste ogrebotine na kaseti kao i kod mene. Mnogo se grebe!! Jedina veca zamerka kod A3, mada ni kod G-IV nije sjajno odradjeno. Inace mi se svidja boja auta, felne ne znam zasto bi menjao, meni su ove ok.

Comment

• Machiavelli
          CBC Početnik
          • 02.03.2012
          • 7
          • Sutomore, Crna Gora

Ha...pa to je jedino sto je ogrebano na mom autu i uzasno me nervira, ali me mogu mu nista

A felne, ne znam, nekako su mi dosadile, radije bih neke sa vise kraka i ofarbao ih u neku drugu boju, mozda crnu...Ali tek posto rijesim problem amortizera, trazim malo krace opruge...
          Kako si zadovoljan ti sa tvojim vozilom, da li ima nesto na sta treba da obratim paznju narocito?

Comment

• WEST 014
            CBC Senator XXL
            • 17.08.2010
            • 862
            • Valjevo
            • Audi A4

Za ovih mesec dana koliko sam vlasnik ne znam koje su mu mane. Pre njega sam imao Octaviu i sto se tice voznje sve je potpuno isto, udobnost, stabilnost. Iste su im boljke gumice balans stangle koje brzo propadnu i onda se cuju i jako nerviraju. Vidim da im se instrument tabla dosta grebe.. Kod mene su OZ racing 16', fino mu stoje. Ovih dana cu da slikam auto pa da ga predstavim... Vidim da nemas maglenke kao ni ja. Imas li vufer fabricki u gepeku?

Comment

• Machiavelli
              CBC Početnik
              • 02.03.2012
              • 7
              • Sutomore, Crna Gora

Ja sam vlasnik onda prilicno duze od tebe
              Ne, nema woofer fabricki (cak nisam ni znao da dodje), a nema ni cd player fabricki i to me nervira bas...
              Pa i ja bih najradije OZ mom stavio...npr. nesto ovako http://vmr-wheels.com/wp-content/upl.../oz-wheels.jpg
              samo ne ovu boju

Comment

• WEST 014
                CBC Senator XXL
                • 17.08.2010
                • 862
                • Valjevo
                • Audi A4

To mozes polovno da potrazis. Ove felne su ekstra. Kako se krecu cene A3 u CG?

Comment

• Machiavelli
                  CBC Početnik
                  • 02.03.2012
                  • 7
                  • Sutomore, Crna Gora

Pa i pokusavam da nadjem...Da li se tamo mogu naci opruge sportske, ovamo nema sanse :/
                  Pa sad su cijene auta pale prilicno...Ja sam mog u maju prosle godine uzeo 5200e, ali zaista nisam imao nista da ulozim u njega i vani je bukvalno bez tacke. A mogu se neki naci i za 4k...

Comment

Working...
                  X