BMW 730i AUTOMATIK
Collapse
X
-
lepo izgleda. upasuj mu haubu malo boljeYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
1987god. 3000ccm.Ima sekvent plin i registrovan do juna sledece godine za 1500e.Kada ga je moj matori video,odma je resio da ga kupi.Odma da napomenem da ne planiram da ga prodam kako bi izbegao komentare da sam se vencao sa njimuzeli smo ga da se vozimo kada nas uhvati zelja za jakim autom jer obojica za svakodnevnu voznju imamo dizele koji idu kao traktori i malo trose.Ovaj trosi izmedju 13l i 20l plina ali kada sednem u njega imam neki poseban osecaj i odma zanemarim potrosnju.Registracija nije preskupa zbog godista i izlazi oko 350e.
Nekako sam uvek voleo zvuk sestaka i automatski menjac ali zbog besparice vozimo dizele.Medjutim,ja i nisam bio za kupovinu ovog auta ali moj cale kaze
-Imam preko 50god i nikad nisam imao mocan auto,hocu malo da uzivam a te pare koliko on kosta potrosis za 3 meseca a ne znas ni sam gde si ih dao.Ovako bar imas stvar koja je nekada vredela kao nase dve porodicne kuce.
Comment
-
-
Nemaš pojma koliko je tvoj ćale u pravu...Život je sad i odmah, ako možeš da si priuštiš ono što ti srce želi, uradi to! Ako ne uradiš, posle ćeš sigurno da se kaješ ako si mogao a nisi... A ko BMW šestaka probao nije, ne zna šta propušta. Ima neki poseban šmek. Kada krstariš, čak i pri većim brzinama, motor ne čuješ, vibracije ne postoje... Isto i na semaforu. Ali kada nagaziš papučiću, uz snažno ubrzanje dočeka te oštar, rezak zvuk koji garantovano nabija osmeh na lice! Što se uživanja u vožnji tiče, razlika u odnosu na bilo kog 4-cilindraša, pa još dizela, je bukvalno nebo i zemlja. Troši više, ali više i daje!
E sad pošto je ipak star i jeftino si ga dobio, ne očekuj da ćeš proći bez malo muke i ulaganja tu i tamo... ali posle par sitnica (jer ipak tu nema ni turbine, ni skupih dizni, ni boš pumpe, ni zamajca ni sl.), imaćeš samo uživanje...Last edited by Sigtran; 09.10.2012, 21:24.
Comment
-
Comment