Fiat Multipla 1,6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • salamon77
    CBC Početnik
    • 22.11.2012
    • 9
    • Smederevo
    • Audi A6 C5

Fiat Multipla 1,6 16v

Pozdrav svima,

Evo da predstavim moje kockasto mezimce.

Multiplu imam skoro tri godine i veoma sam zadovoljan. Mnogima ce izgledati cudno ili suludo kupovati dobrovoljno ovakav auto i u ovakvoj boji ali eto, to sam mogao da priustim a trebao mi je auto.
    U glavnom kad se zanemari boja, koja mi vise i ne smeta, auto je super! Prostran komforan, svasta moze da preveze i bas mi odgovara.
    Cim sam uvideo sve prednosti Multiple shvatio sam da mi izbor motora nikako nije bio dobar jer je benzinac i hoce da cugne onako lepo. Po gradu mi pokazuje 8,5 l dok se situacija na autoputu menja sa loseg na gore jer za brzine preko 100 km/h krecu veliki obrtaji a pri brzini od oko 130 km/h potrosnja ide i do 9,5 l
    S toga resih da je prodam i da uzmem isto Multiplu ali 1.9 JTD.

Neki dan sam po prvi put vadio i pomerao zadnja sedista...koliko prostoraaaaaaaaaaaa

Super im je fora sa friziderom umesto prednjeg srednjeg sedista ali ne mogu da ga nadjeeeem

Eto, toliko od mene

Pozdrav svima!
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Multipla je stvarno komforan i usluzan auto, i lepo osmisljen.

E sad ova boja ga ubija, i tesko da ce neko da proguta to pri kupovini ili zameni, osim ako vec ne vozi auto iste boje pa mu je svejedno.. Zasto ne ugradis gas ako te vec potrosnja muci? Nije to vise skupo,a ima ekstra servisa za ugradnju.

Comment

• salamon77
      CBC Početnik
      • 22.11.2012
      • 9
      • Smederevo
      • Audi A6 C5

Znam druze ali mi je i dalje velika investicija 400-700e da dajem za plin a dizel mi se mnoooogo vise isplati cak i da doplatim nekome.

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Da ne ulazimo u dublju raspravu u ovoj temi. Plin je uvek isplativiji od dizela, a u svakom slučaju kod vozila sa većom km.

Inače, auto je multipraktik, te boja mu možda i ne umanjuje toliko tržišnu vrednost.
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• salamon77
          CBC Početnik
          • 22.11.2012
          • 9
          • Smederevo
          • Audi A6 C5

Slazem se za plin ali eto hocu dizela i eto

Comment

• turboman
            CBC Član
            • 21.03.2010
            • 15
            • belgrade

imam i ja multiplu i bas mi radi posao, extra auto

imam alu felne 15 ali mi trebaju celicne, ako hoces da pravimo neki dogovor i da se menjamo, javi se

Comment

Working...
            X