my opel omega
Collapse
X
-
Extra autitj, svaka ti chast... Odlichno je sve, mada vidim da je slikano mobilnim pa su malo loshijeg kvaliteta. Evo ti jedan savet... Chini mi se da je kozha ova iznad kontrolne table malo izbledela (komplet duzhina ispod shoferke)... Imash u Novom Merkatoru sprej za kozhu, uzmi crni i vratitje joj sjaj i pritom tje ti se uklopiti sa ostalim enterijerom... To je jedina manica, ako nije izbledela onda izvini mozhda je zbog odsjaja svetlosti ili loshijeg kvaliteta slike. Sve u svemu svaka chast na enterijeru, a i exterijeru!dinar po dinar... SPOJLER!
-
-
Presvuci u eko crnu kozhu, mislim da bi to bio vrhunac ovog autitja. Sorry za smaranje oko ove kozhe iznad kontrolne table, uchinilo mi se da je izbizbizib... Pa pogreshi chovek! Elem sad sam pogledao malo bolje slike, zadnji deo je suvishe fush, shto je spushteno preko tochkova, na ovako agresivne duboke branike, bolje bi bilo da je malo proshirenje rubova i distancer na tochkovima... Razmisli malo o tome... Ako imash volje, to je jako malo ulaganja
Primetjujesh kako su lajsne ispod vrata i zadnji i prednji branik malo u shirinu, dok ovaj deo iznad zadnjeg tochka umesto da ide u liniji, odskache kao udubljenje... Samo savet prijateljski
dinar po dinar... SPOJLER!
Comment
-
-
Josh par predloga shto bi ti lepo leglo da ti auto bude tip top!Ako ne zamerash naravno...
Obrvice skini i uradi proshirenja haube preko farova, originalnije izgleda ispashtje kao bad look, i zatamni zadnja stakla i shtopove posalji u crno... Crno bela nijansa na kolima izgleda profi...
Naravno Felne kad bude bilo paradinar po dinar... SPOJLER!
Comment
-
-
-
sledece se radi hauba..prepustam je preko farova,i gepek treba da se poravna se tice ruba tu si u pravu jer imam felne 19' ali nazad ne mogu da stavim tako da ce i po tom pitanju nesto da se uradi samo kada bude love....
ne smara me niko slobodno recite nedostatke....inace motor je 1.8 karb skromnih 115ks 89god.
Comment
-
-
hvala narode !
stubovi su joj standardno crni..ja sam hteo da uradim stakla u hrom...pa sam i stubove presvukao u hrom ali sam cuo da panduri hoce da pojedu za to....onda sam morao stakla da zatamnim u crno da bi bila zatamnjena...ali nije problem da se i to uradi posto su to plastike...mogu se zamenuti pokusacu pa cemo videti kako izgleda
Comment
-
-
Kako se sad cujeJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment