Jel pametno tako postavljati aftermarket filter,cemu je svrha istog,sta fali originalnom,2 pitanja zasto si menjao original hladnjak(sem ako nije u pitanju havarija predhodnog) 2.jesi li blokirao cev izlaznog egr ventila kao sto je boost opisao u mom postu "saab sprej za protokomer"
da jese, hladnjak je cureo....skoro svaki drugi dan sam dosipao 1l vode...i onda sam uzeo od ortaka sa "suze" gsi i namontirao...
sa filterom...hm...nsta! apsolutno nista....u stvari jesam...malo smanjenu "turbo rupu"...i povecanu potrosnju zato sto "vara" amm jedinicu...
Treba samo da se blokira EGR ne da se skida,zanima me odakle ti filter vuce vazduh,ako je ovako kako si ga postavio cini mi se da ima mnogo vruceg vazduha od motora+filter je nezasticen,brze se prlja,uopste od toplpte brze stradava,ja bih se vratio na original
hm, da izvinjavam se na lapsusu...znam da se EGR ne skida...cini mi se da bi bilo pametno ga zapusiti? samo sto ce onda da me nervira lampica...
....sto se tice filtera...da u pravu si...moram malo da ga zastitim...planirao sam nesto...samo sad imam neke planove pa stojim u mestu(cekam druge ljude)...a sto se tice toplpg vazduha...pa ne vidi se ali ima ipod ovog creva koje ide sa hladnjaka na motor, cevka koja je usmerena ka filteru...
ali opet kazem problem mi je sto cekam...nesto
neka te...ne uleces...
u tabli su LE diode...sa buvljaka i kostaju (par) 200 din, inace su one sto se stavljaju u farove za pozicona svetla (znaci vec rade na 12v). Ali trazim neke jace od (5000mc) i uglom rasipanja od 60°+
Comment