Mini One
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
isteruje se u posebnim prilikama, slave, praznici, prva subota u mesecu i slicnoYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Treba ga staviti u bahato parkiram
Comment
-
-
Comment
-
-
Malo smo se provozali. 1280 km, prosecna potrosnja 5.85 l/100km. Ja zadovoljan.
A mini dosao kuci i umro.
Kupljen proatomic 60ah vrhunske cen... ovaj, hocu reci karakteristika i kvaliteta.
lepo pocela nedelja sa -60 eura.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
i jos tastov...
odnosno, vodi se na tastu....You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
montirane juce zimske gume a jutros jedna prazna.
Poduvam ja to junacki i sav narogusen odem, sta bre koji piiip, piip, piiip, jesam ja posteno uzeo gume na odlozeno, jesam.
Pa sto onda jedna ne valja.
Pogledaju znalacki, mora da je ventil.
Promene ventil. Odem ja po burek, vratim se ono opet niskoprofilna.
Ja opet narogusen, sta cemo sada?
Skinu opet tocak dole, okreni, obrni, potopi u kadu... pukla felna.
long stori šort:
Pitam varioca, sta je uzrok, kaze udario si negde. ajd dobro, pitacu ljubazno zenu da li je ona. Stavi na onu masinu za gledanje udaranja pa kaze, nije udarena ili je udarena tako da se ne vidi...pitam jesu li ovi sto montiraju nesto mogli da urade, nisu. Daklem, gremlini.
majstore posto var, 500 dinara, izgefeli, danke, aufiderzen.
iven longer stori šort, spremni smo zimu, spremni smo za sve, krzno nam je toplo, zena je pravi medved.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
koliko znam, ne cita forum, ako procita, jbg.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
i da, kupljene sava eskimo, zbog svojih 6800 karakteriskita po komadu. Na djemtido.
ovo je cisto ako nekoga zanima cime sam se rukovodio prilikom odabira guma.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
205/55/16 ako sam dobro shvatio to se najvise prodaje pa su zato povoljne. Tigar je jeftiniji 200 dinara ali nije bilo trenutno, ceka se par dana.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
Na djemtido.
Comment
-
Comment