Nuova belisssima Alfa Romeo 155
Collapse
X
-
-
Originally posted by UkiMazda View PostStvarno je prelepa
Kakav ti je osecaj u odnosu na 156-icu, jel startnija koliko?Što se startnosti tiče nije neka razlika, (skoro da je) isti je motor 1.8 TS 16V samo je ovaj u 155 nekako malo konkretniji, lepše zvuči ali ga više opterećuje kompresor klime...nijanse su u pitanju.
@WEST 014
Jeste 155 mi je neostvarena želja, još pre 5 godina kada sam kupio 164 cilj mi je bila 155-ica ali tada nisam imao para za solidan primerak pa sam uzeo 164 i nisam zažalio ni trenutka.
@slobodank
Hvala!
BTW na autu su 16" Speedline felne sa 205/45 R16 gumama koje su u jako dobrom stanju a uz auto sam dobio i set fabričkih 15" alu felni sa ganc novim GY Ultra Grip 8 gumama. Dobio sam sve moguće servisne knižice i fiskalne račune koji se odnose na auto u poslednjih nekoliko godina. Zapravo postoji i servisna knjiga iz Italije, a "rupa" se javlja samo kod prvog vlasnika u Srbiji kod koga je auto proveo oko 3 godine.
Na autu su nove kočnice i napred i pozadi, kočiona creva napred, veliki servis urađen pre 20000 km, mali servis pred kupovinu, ugrađen je Lovato plin (sa nekom džidža midža fensi šmensi kontrolom nečega), ksenoni (koji će najverovatnije da lete napolje), novi KYB amorti, momo kožni volan, recaro sedišta, DIY "koska", QV pragovi....Uglavnom auto je jaaaako dobar pupu da ga ne ureknem
Comment
-
-
najbolji su kockasti automobiliYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Malo sam sređivao sitnice na autu ovih dana: zamenjena manžetna homo zgloba, očišćene dizne, zamenjen filter goriva, novi termostat i još poneka sitnica. Otišao pre 10-ak dana do servisa za TNG da ispregledaju auto za reatestiranje i zamene filtere plina. Tamo mi rekoše da treba jedno crevo da se zameni (zamenjeno na licu mesta) i da je sve u savršenom redu, ali da ću dobiti reatest na 2 godine pošto je boca iz 2006. Zakažem kod njih reatestiranje za danas, odem tamo u zakazano vreme sa svim papirima i parama i dobijem "Nalaz o neusklađenosti" jerbo je homologacija za bocu promenjena i sada se boce ispituju na 30 bari a moja je ispitana na 90 pa nije sigurno da li će izdržati manji pritisakUglavnom u petak menjam bocu i multiventil pa sledeće srede opet na reatest koji bi trebalo da bude na 5 godina. Sve u svemu banana republika mi uze 130€ plus 60 za reatestiranje a gde ima ovaca...
Comment
-
-
Nikad nijedna boca nije ispitivana na 90 bara niti za to ima potrebe, verovatno bi pukla...
Pre je bilo 25 sad je 30, neki je nesporazum. Mišljenje o smrdibubama znate ali sad nisu krivi...
Comment
-
Comment