Jaguar Xf 3.0dS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Jaguar Xf 3.0dS

Dugo se u porodici razmisljalo o drugom autu.Posle odlaska e39-ke koja nas je sluzila vise od 6 godina bez ikakvih problema bilo je tesko odabrati drugi auto a da to opet nebude Bmw.Doduse moje srce je navijalo i da drugi auto bude Bmw ali zenini argumenti su bili jaci i tako dodjosmo do Jaguara.Nije mi trebalo dugo da se priviknem jel je auto stvarno lep i udoban.
    Dakle 3.2010 proizvodnja 6.2011 prva registracija,Indigo plava metalik u skoro punoj opremi (fali siber i odrzavanje rastojanja).Nesto malo preko 50tkm na satu trenutno.310 ks i malo preko 600Nm obrtnog momenta.Od tuninga sam planirao i sproveo u delo povecanje snage.Lego je Z1 Leistungssteigerung uredjaj koji se moze podesiti da da maximum 54 ks vise i 120 Nm firme Arden.A od smajlinga sam planirao zatamnjivanje zadnjih stakala (trenutno trazim majstore za taj zahvat)i stavljanje Arden hromiranih bubrega.Do sada od smajlinga je kupljen i ugradjen Arden hrom grill i zastite vrata kao i 20-to ince felne.U Fabricoj varjanti je dosao sa 19-to incnim felnama koje bi sad trebalo da posluze kao zimski set ako ovaj auto ikad vidi sneg)))
    Slede slike koje nisu najbolje ali u nedostatku vremena trenutno najbolje sto imam......

Last edited by zmaj_pa; 29.06.2013, 22:36.
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

O ovom jaguaru verovatno niko nista od prisutnih ne zna (kao ni ja) jer je kao i svaki jaguar egzotika, ali odmah se vidi da je auto babaroga - i po opremi ,izgledu kao i motornim resursima. Neka te lepo sluzi puno km u zdravlju i veselju a ne sumnjam da ces u njemu uzivati maximalno .

Pozz
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

Zlo od auta! Svaka čast na izboru, bar si prepoznatljiv i jedinstven u moru BMW-a, Audija i Mercedesa

Comment

Working...
      X