Peugeot 206

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TU3JP
    CBC Početnik
    • 19.09.2013
    • 6
    • Ljubljana
    • Peugeot 206

Peugeot 206

Moj automobil...

Peugeot 206
    Motor 1.4 bencinac, 8v, 55 kW (ili 75 KS), 1360 ccm, TU3JP (KFW) sa Sagemovo S2000PM1 elektroniku
    Žute (ili zlatne?) metalik boje
    Napravljen 2004 godine, kupljen u Sloveniji, ja sam treči vlasnik, automobil je kod mene od januara 2011
    Ima: dva vazdušna jastuka (airbag), servo upravljač, ručni klima uređaj, daljinsko zaključavanje i el. podizače prednjih prozora, peugeot 14 cola aluminiaste felge sam dunlop streetresponse gumama
    Na satu ima 153.000 km, radi 99% vrijemena bez problema, momentalno imam manji problem sa nedostajanjem moči između 3000 i 4000 uvrtljaja, možda "cinkšpula" ili neka šoba štrajkuje, ne znam točno, treba ga povezati na Peugeot tester (Lexia), pa da vidimo šta mu svira.
    Potrošnja goriva je između 6 i 7 litara, zavisi od stila vožnja, ali meni u gradski vožnji troši 6,3 litara.
    Do sada sam u glavnom zamijenio samo potrošni materijal, kočnice, ulje i filtare, svječice, ove godine dobio je i novi auspuh, prošli tjedan mehaničar mi menjao komplet antifriz i termostat.

Slike...

Prvi put ispred kuče

Malo pozira

TU3JP motor, 1360 ccm, 75 KS

Konačno sa ALU felgama, tražio sam njih več mjesec dana
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

uvek mi je taj model bio i ostao najlepsi auto u svojoj klasi.lep sa 2 vrata jos lepsi sa 4 . razmisljao sam o njemu kada sam pre
    3 godine menjao auto.
    odbila me je vece cena polovnog od konkurencije i dosta manje prostora u kabini,narocito zadnja klupa i gepek.
    ali zaista orginalan i prelep dizajn kada se pojavio,koji su mnogi proizvodjaci kasnije kopirali.
    P.S : to da ti benzinac od 1400ccm trosi 6,3 L/100 km po gradu,mogu samo ja da ti verujem
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• TheWickerMan
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2007
      • 791
      • DE
      • AR Giulietta TCT

Lep je

Što se potošnje tiče, moj 1.6 od 109 ks troši 7.5, malo više otvorenog nego grada... a sa ponudom prostora je katastrofa pozadi, a moj je još i karavan

Comment

• zdushan
        CBC Veteran
        • 21.08.2012
        • 129
        • Beograd
        • Toyota Corolla E12 1.6 vvti

Originally posted by zoranbg View Post
        P.S : to da ti benzinac od 1400ccm trosi 6,3 L/100 km po gradu,mogu samo ja da ti verujem
        Nije nemoguce, ali ako pricamo o nekom drugom gradu, bez guzvi i semafora, ne Beogradu.

http://www.toyotaclub.rs/forum/index.php

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

moguce je i u Beogradu,nije Beograd "krug dvojke"

P.S necu ovde vise nista da pisem,da ne kvarim temu o predstavljanju automobila.
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
          X