Pozdrav svima,ja na vectri imam istu takvu tablu ali iskreno da vam kazem neznam dokle je spremna da pokazuje.
Znate kako cu da otkrijem?
Idem kod ortaka na tehnicki,pa cu da je dignem na valjke,
pa cu da iztestiram,pa dokle moze.?
Javicu vam.
MERCEDES NIJE NAJLEPSI AUTO,MERCEDES NIJE NAJBRZI AUTO ALI MERCEDES JE MERCEDES.
dobro bre ljudi da li vi stvarno svi ne primecujete da auto nema jedan far
Ali mozda je to kao sto rece oficijalni spiker u Ladjevcima deo stilinga kakav tupan
@ radelet, dobrodosao i voleo bi da osetim kako taj motor lepi za sediste
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Far je skinut zbog K&N filtera koji se nalazi iza pomenutog,da bi vise vazduha uvlacio!
Bonde Radeta nema na forumu vec skoro 10 meseci,nazalost.I ja bih voleo da osetim kako taj motor lepi za sediste!
Auto je prava zver bio sam na Batajnici par puta kada si vozio
U tvom GSi-u sam prvi put video el.retrovizore i jos par sitnica cini mi se i kozu jel to sve fabricki ili si ti ubacio.
Od koze nema nista, osim volana ! A sve ostalo je fabricki osim el. sibera i bord kompjutera od astre GSI. Znaci ima sve sto imaju luksuzna kola danasnjice osim koze i klime ! Kilmu imam ali mi se jos ne stavlja posto auto treba da se guli do lima i da se ojacava karoserija sa punim varovima, tako da ce klima kasnije biti stavljena....
Comment