A ne znate da se ta prica sa vr6 ponovila i u Banjaluci ovaj put u finalu ! Opet sam ga odrao ko vola, a kao slag na tortu probili smo zajedno klasu i pojeli biiiip! obojica !!
toliko malo reci a
ovo nije mesto za takvu prepirku, ovo ti je prvi post . . .
Zelim ti dobro doslicu, ali molim te sve sto imas da resis sa Radetom resi preko privatnih poruka.
Svaki sledeci post ce biti obrisan ako su namere iste
A ne znate da se ta prica sa vr6 ponovila i u Banjaluci ovaj put u finalu ! Opet sam ga odrao ko vola, a kao slag na tortu probili smo zajedno klasu i pojeli biiiip! obojica !!
toliko malo reci a
ovo nije mesto za takvu prepirku, ovo ti je prvi post . . .
Zelim ti dobro doslicu, ali molim te sve sto imas da resis sa Radetom resi preko privatnih poruka.
Svaki sledeci post ce biti obrisan ako su namere iste
ne vidim nista lose na mom postu samo sam rekao kako je bilo u banjaluci nisam nikoga uvredio, pljuvao ili prozivao itd itd
imam samo 2 pitanja
1) kakve to veze ima sto mi je prva poruka?
2) kako to ta radetov post nije obrisan a moj jeste a ni jedni ni drugo nemaju veze sa temom?
Znas kako, ovde se vise puta pokazalo da se neki ljude uclane samo da bi s'nekim ''raspvravili'' o neki detaljima, i naravno to se zavrsi u prepirci i svadji . . .
Ovo je tema o automobilu, ne o vlasniku, a ti si spominjao lazi, sto me navodi na to da zelis da resis neke stvari s'njim. Za to sluzi PP.
Nadam se da ces me razumeti, moj posao moderatora je takav . . .
Ako se ne slazes samnom slobodno pisi sta ti dusa prohte, nisam ja tu da ti branim, nego samo da te upozorim
mislim da si mogao to drugacije da resis a ne odmah da mi izbrises post
niti zelim da se prepirem niti da se raspravljam ali takodje ne zelim da neko pravi budalu od mene ili da govori nesto o meni sto nije bilo tako...
svi koji su bili u banjaluci znaju tacno kako so to odigravalo na trci
nadam se da ovo nece biti obrisano
p.s. back 2 topic
daleko od toga da sam se ja uvredio ili bilo sta niti imas zasto meni (mozes userima) da se izvinjavas
jedino sto sam hteo je da razjasnim sta se stvarno dogodilo u banjaluci
sto se tice dobrih prozivki ("k.u.r.a.c. moj vr turbo" ) itd nemam nista protiv ...
sto se tice kafane dogovoricemo se ... posle jedne dobre trke
Comment