Auto je bio spusten skoro do kraja pa sam zakacio karter od menjaca i izaslo je ulje pa sam to sredio ali zaboravih da slikam.
Resih da vidim sta je sa oprugama i kako da podignem auto par centimetara vislje i tu sam zatekao svasta nesto.
Obradjene glavcine da se upasuje kocioni disk od bmw e36 ventilirajuci a posle cu videti kako i kljesta namestiti od bmw.
U potrazi sam za lagerima i oprugama
Zaboravim uvek da slikam. projekat je uspesan, novi lezaji,nove plocice, diskovi od bmw i glavcine od pontiac preradjeni i obradjeni da pasuju zajedno.
Visina auta nije dobijena sa drugim oprugama i jos uvek fali oko tri prsta vislje
Stanje kocnica pozadi: izleteo klip iz cilindra, pukli strafovi pri odvijanju, paknovi idu na remont jer neverujem da je moguce naci originalne,
jedan dobos od aluminijuma a drugi od celicni. Ako neko ima dobos da kupim ili aluminijumski ili celicni da uparim da budu isti neka javi.
Tek sad slučajno vidim ovu temu. Jesi ovaj auto uzeo u Somboru (ili okolnim selima)? Dok sam studirao, sećam se da se vozio tuda, baš s ovim tribalima, žut.
Da, auto je iz tog kraja. Istekla mu je registracija pre par dana i ne planiram da registrujem dalje a imam plan da sledecu godinu posvetim sredjivanju.
Potrudicu se da postavljam slike radova povremeno.
Comment