Honda civic coupe 5-gen by Anjamen
Collapse
X
-
Pozdrav i dobrodosao
Samo treba da ubacis na imageshacku onaj link gde je [img]adresa[/img] a ne [img=adresa][/img] i sve ce biti ok
De ti pobeze znak s haubeSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
-
-
Evo evo :-)
Proizveden je u Sevrenoj Americi (Honda of Canada) 1995 godine kada je i uvezen.. boja je prva a sedista su lepsa i ocuvanija nego na slici :-) priznajem da sam pao na ove plasticne polulukove koji drze naslone za glavu;
presao je 86000 milja tj oko 138000km, motor zapremine 1493 cm^3 nije VTEC ali mi se mnooogo svidja kako radi i nije karburator verzija.. snaga je 76,5 KW .. ima dodatne sipke u vratima valjda zbog americkih standarda, air bags, nema klimu ni el. podizace ali ionako se ne lozim na to..
Treba malo da se skocka mislim na par ogrebotina i parking udubljenja koja se primecuju na limu te time i planiram da se pozabavim kada utvrdim kod kog majstora i kada (da li da cekam prolece?) bi vredelo da radim.. trebam i desni retrovizor da mu usrafim i tako.. i meni je 5. generacija najlepsa te sam se nadao da cu pronaci neki primerak vredan paznje..
felne su skoro nove-Autec (kako se vec pise :-)) kao i gume Tigar..
eto za pocetak
Comment
-
-
-
Treba malo da se skocka mislim na par ogrebotina i parking udubljenja koja se primecuju na limu te time i planiram da se pozabavim kada utvrdim kod kog majstora i kada (da li da cekam prolece?) bi vredelo da radim..
Koje su ti dimenzije guma i felni?Power of dreams !!!
Comment
-
-
Hvala na savetima i linku!!
Inace motor ne bih menjao posto me ta vrsta sredjivanja nesto bas i ne zanima ionako godisnje ne prelazim puno, meni je dovoljno zivahan i ovako..
Ekoloski gledano hmmm imao sam katalizator do pre 14 dana kada su mi isti i skinuli u auspuh servisu (stavio sam nov izduv) rekavsi da je dotrajao i da smeta radu motora te me je to skidanje malo i zabrinulo posto ne znam moze li nedostatak katalizatora kasnije napraviti neke probleme samom motoru itd. ne razumem se bas u auto problematiku detaljno
Kada je proizveden ispunjavao je severnoamericki "The Clean Air Act" .. ima svasta napisano na tu temu u uputstvu ali ne znam napamet
Sto se tice guma i felni .. pogledacu po danu oznake pa cu da javim.. ocigledno je da auto jos nisam detaljno upoznao
Comment
-
Comment