Zanimljivo,da sam video ove felne skinute sa auta rekao bih da mi se mozda i ne svidjaju,ali na autu su bruka!Svaka cast na izboru Shone!
A i ceo auto je
A ako je u pitanju Honda coupe od coveka cije je ime na forumu Honda moze da stane na parking moj sa njegovim, ali njegov ne moze da stane na crtu sa mojim
Pa,da.Ono "Hondin" se i jeste odnosilo na naseg drugara s foruma,a ne na marku uopsteno.
A sto se tice crte...to bi trebalo Honda da se javi. Ja (1.6 civic) usijem 520i kad god hocu ,doduse,jeste 3-ica malo laksa,ali i dalje vuce 1300kg,pa 150ks i ne pravi cuda sa tolikom masom!
I po fabrickim podacima 320i ide za 9,9 s do 100,a civic coupe za 9,2s.
Šta reći za felne što već neko drugi nije napisao.Sve je to lepo leglo i auto zaista lepo izgleda.Mene zanimaju obrvice na farovima, odnosno gde si ih nabavio?
Nemoj slucajno te stavljat,kromirano na tom autu ne stoji,gledo sam ovuda kad su stavljali nidje veze vjeruj mi.
Ja sam stavio ove farove neki dan na mog BMW posto ovde u americi fabricki farovi su plasticni nemaju staklo nikako
stavi take i miran si najbolje izgledaju,a ako stavis one kromirane neznam auto izgleda odma jeftino,izgubi onaj BMW stil.To je samo moje misljenje
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment