SAAB 9-3ss 1.8t vector JZW (švedja)
Collapse
X
-
-
Ovoliko slika nemaju tri člana zajedno ako en računamo Šoneta i AKija
Savet nemam neki pametan ali mi se svidja cenovnik...
Comment
-
-
Mislio sam na cenovnik prevoza ali nema veze..Što se cene tiče, to se ne piše, ne računa i zaboravi se, inače veoma kvari raspoloženje kad vidiš koliko košta
Comment
-
-
Sad se razumemo, mislio si na sliku, dok povezem stvari jer sam vec zaboravio gde mi je krevet pa mi je mozak na rezervi...Kvari raspolozenje samo trenutno, cim sednes u auto i upalis masinu vraca se osmeh na lice i sve se zaboravi...Last edited by MAD SERB; 14.12.2014, 20:21.Zivot je 1, SAAB je 2.0T !
Comment
-
-
-
Kako si zadovoljan gumama? Kako se ponasaju na snegu i da li si zadovoljan kojom brzinom se trose?www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Originally posted by sErGiO View PostAu brate koliko slikaMnogo lep auto, meni samo smeta što enterijer ne prati eksterijer po stilu. Jel ja to dobro tumačim ovaj grafikon, sa 160 si ga podigao na 270 KS!?
Svi voze crvene pa sam ih ja ofarbao u zuto.
Gume su dobre za sneg, ali sam za ovu sezonu iz ni sam ne znam kog razloga sa mondea prebacio miselinke na prednje tockove(225/45 R17) dok su pozadi ostale gy(225/55 R17).Po meni je miselinka malo bolja za sneg ali se losije ponasa u ostalim vremenskim uslovima i mnogo se brze trosi od gy
Snimke nemam jer jos uvek trazim neku zvrcku sa kojom cu moci da odradim kvalitetan snimak da se cuje i prelepi zvuk auta sa novim izduvom ali se nadam da cu uskoro imati pa cu ih postaviti...Last edited by MAD SERB; 15.12.2014, 16:53.Zivot je 1, SAAB je 2.0T !
Comment
-
Comment