Citros C4 II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

To im je fabrička mana i u jednom vremenskom periodu je Citroen besplatno menjao taj deo.

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

Evo šta kaže majstor:

Konektor ABSa i pin koji je u problemu.

Pozicija centrale - pumpe u levom podkrilu. Vidise da je tu bilo puno vode... Pocela da se javlja korozija

Pin koji se odlomio - istrulio

Kompletan blok skinut i odnesen na servis - popravku...

Moj komentar: JBM ti auto koji može da ostane bez kočnica zbog jednog pina! Sve živo su uvezali ko creva i kad crkne jedan pin izvolte 1000€ na sto ako mislite da se vozite. Ako to neko zove napredak onda je u ozbiljno bolestan.

Moj komentar 2: Fiat Punto je Z L A T A N i ne prodajem ga dok se god kortlja jerbo za ove naše uslove i nije bolje
      Last edited by sErGiO; 27.05.2015, 18:49.

Comment

• b_samardzic
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2005
        • 1557
        • Smederevo

Ako je bilo vode sta je sa ostalim pinovima? Jel to sigurno voziti?

Comment

• sErGiO
          Moderator
          • 30.01.2007
          • 2769
          • Neko selo pored Beogr
          • Alfa Romeo 156SW

JBMLIGA valjda jeste.

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

skini tepih,zavrni u kolima,vidi da auto nije ne daj boze iz "Obrenovca"
            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

Cekaj, dao si 7000e i uzeo neispravan auto? Vracaj im to nazad. Za 7000e moze da se vozi ozbiljan auto.
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• alexa05
                CBC Senator XXL
                • 23.07.2006
                • 1769
                • Smederevo
                • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Ne staj coveku na muku... [emoji53]
                EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

Sto mu ja stajem na muku? Ok, da je neki auto sad ne znam koji pa da istreses pare i krenes po servisima ali ovo je auto kog na oglasima/placevima ima kolko oces, boju da biras. Ja bih ga vratio oko mi ne bi trepnulo. Sta treba da mu negde u voznji zabaguje neki pin a to obicno biva negde u bozju mater pa da place pored njega.

Comment

• Eon
                    Moderator
                    • 10.03.2005
                    • 4225
                    • Beograd-NBG-44
                    • Superb 2.0 4x4 DSG

Ta cena za to godište tog vozila sa tim kvarom je korektna. Ni više ni manje plaćen. A muka i nije neka nerešiva. A takvih gluposti kod novijih automobila ima, da ne počnem ja da pričam.
                    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

Slazem se, ali cemu to? 7k evra nije malo dati za mrtvog francuza koji neke glupave probleme nije recio jos iz doba DS Ajkule. meni je njihova filozofija potpuno jasna. platis u startu dosta nizu cifru u odnosu na neku premijum brend a onda te cekamo na krivini ostreci kamu. Drugo, nije on mali pa sad da je iz juga seo u C4 i posto poto oce da ga vozi. ne znam ali meni je suludo dati toliki novac i odma igranka sa elektricarem.

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

uglavnom se slazem,da ne bih kupio ni jedan auto kome svetli neka lampica"visak" chek engine,abs itd... , te price i fore ako je mali kvar ,nek ga popravi prodavac ,pa nek ga onda stavi u oglas.
                        ali se ne slazem da su francuzi nesto skuplji ili jeftiniji od drugih prosecnih konkurentskih brendova. nema citroen cenu ko BMW ili Mecka, nego ima cenu kao WV ili Ford na primer. a sto rece @Eon , svaka marka ima neke kvarove,sad dal ce da iskoci odmah ili za par meseci ,isto ti se 'vata.
                        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

Ono sto mene jako nervira kod vrancuza je sto sa rezervnim delovima nisu kao nemci. kod nemca recimo mozes da kupis jedan sraf, zabicu, maticu, sta god, najsitniji datalj a kod ovih ne nego pola auta. sa tim sam se prvi put susreo davno jos kad sam saxa imao. rasusio se keder od sibera i poceo da pusca vodu. ja teo da porucim nov keder iz originala kad oces racku.. moze ali kompletan siber. ma noste se bre u materinu... da se razumemo, ne branim, pogotovo sto sad vozim jedno takvo sokocalo ali u pezo 406 varijanti. svako malo nesto drka. kad pada kisa druga brzina brisaca ne radi ili hebe ablender pa u toku voznje relej za migavce pobrljavi i pocne suludo da cakce. kad se to ne desava onda tabla luduje tako sto obrtomer ili kilometar sat ne rade. zveknes ga on proradi i td i td ali ja se ne zalim jer me taj auto sa prenosom , registracijom, velikim servisom, novim gumama i gasnim uredjajem kostao 3000e. jedino sto molim boga je da se ne zapalim negde.
                          Last edited by zverko; 28.05.2015, 13:13.

Comment

• sErGiO
                            Moderator
                            • 30.01.2007
                            • 2769
                            • Neko selo pored Beogr
                            • Alfa Romeo 156SW

Niste do kraja upoznati sa pričom o tome kako je došlo do toga da uzmem baš ovaj auto. Kao što već rekoh u prvom postu bila je to neka suluda kombinacija.
                            Priča ide otprilike ovako: Pre par meseci koleginoj ćerki su dijagnostikovali tumor, na sreću benigni. Međutim operacija kod nas se još uvek radi po starinski, razrežu te ko, da izvinete, svinju pa se posle oporavljaš mesecima. Pritom je žensko u pitanju pa shvatate da takvi ožiljci nisu baš od pomoći mladom ženskom čeljadetu u budućem životu. Stoga je lečenje moralo da se obavi u inostranstvu, gde se to radi laproskopski i gde se izlazi iz bolnice za 2 dana i to maltene bez ožiljaka. Ali znate i sami da to košta ko svetog Petra kajgana a mi pritom živimo u sVrbiji. Čovek je krenuo hitno da juri novac i svi se nešto natežu i nećkaju i oni koji imaju daju relativno mali novac iako se traži samo na zajam a ne na poklon. U jednom trenutku jedan kolegin drugar koji ima auto plac mu ponudi da izabere neki auto sa placa od 5-7 hiljada, da ga proda pa da mu vrati keš kad sve završi. U tome se pojavljujem ja i neplanirano kupujem auto da bi pomogao čoveku a da opet sebe nekako osiguram, jer su relativno velike pare u pitanju. Pritom nisam ni u snu plairao taj novac da dam za auto ali eto. Od gomile krševa sam izabrao ovaj jer je bio najmlađi a i učinilo mi se da je dobar. Samo još da mu rešimo ABS centralu.
                            Sutra u toku dana će momci koji rade elektroniku javiti da li su uspeli da srede. Pin nije problem ali hoće da provere da nije još nešto riknulo. Uglavnom ako to uspeju da reše onda sam dobro prošao, ako ne onda mi ne preostaje ništa drugo nego da jurim polovan deo.
                            Last edited by sErGiO; 28.05.2015, 16:58.

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

Pa da, obicno tako i biva. Hteo si da budes human i umesto da te onaj gore pogleda on ti jos natovari samar. Ja se nadam da neces vise imati problema. Auto je stvarno lep i ako sa tim ABS-om sve bude kako treba, navozaces se lepo.

Comment

• sErGiO
                                Moderator
                                • 30.01.2007
                                • 2769
                                • Neko selo pored Beogr
                                • Alfa Romeo 156SW

Hvala na lepim željama, i ja se nadam da će se to brzo rešiti

Comment

Working...
                                X