Fiat 131 mirafiori
Collapse
X
-
Kad je slikano imao je par rupa na patosu, i ispod plastika na vratima je pocela da se pojavljuje korozija, sad je to sredjeno, uradjena zastita, sajtne i vrata punjene tecnim voskom, tako da se nadam da ce dugo da me sluzi a ne planiram da ga menjam dok se ne raspadne
Comment
-
-
Ma sto se retko vidja, nego retko ko je od mladje generacije uopste i cuo za taj auto, a kamoli video.
Stalno slusam pitanja tipa "koji je bre to auto". Iskreno, ni ja ga nikad nisam video pre nego sto sam ga kupio, ali kad sam ga video zaljubio sam se 'on first sight'
Comment
-
-
Sto se tice delova nasao sam jednu firmu u bg-u "Ricambi auto" koja ima sve delove, bar sve sto sam do sada trazio. Rade fiat, lanciu i alfa romeo, tako da ako neko ima neki stariji auto iz ove grupacije neka potrazi delove kod njih. Sad jeste da delovi nisu jeftini, ali su bar sve original, nema turske produkcije
Druge nisam uspeo da nadjem, ako neko zna jos nekog ko drzi delove za starije fiate bilo bi super da saznam.
Comment
-
-
Ijaaoooo...sad cu vene da isecem.
ja sam imao mirafjoria 1600 tc supermirafjori...ista ovakav kao tvoj samo mexico plave boje...nema boljeg auta nema....
ist oje i moj imao kockaste farove 1979 godiste italijan orginal nije turcin
pet brzina iznad piksle italijanska zastava od 3 mala macija oka....
volan se podesava po visini jel da?
uffff....Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
da u toj fabrici u gradu Mirafjoriju po kojem je i dobio ime , onda su imali test poligon za bezbednost kod sudara itako to...neznam dali im je sad tamo.
uglavnom sto se delova tice,bar za model od 1600ccm i 98 ks,kocnice su napred komplet od yuga,z101.znaci sve:diskovi,kljesta,plocice.
ramena i vesanje nije(znam jer nisam mogao da nadjem,nego sam remontovao)
lamela je pasovala od stare lade(sa cetiri fara lada)on veca od 1600ccm
zadnje kocnice nepasu od zastave.
toliko se secam....da...benzinska pumpa lici na floridinu,ali nepase
mnogo sam voleo taj auto...extra je ,ali limarija je ljuta katastrofaLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Uhhh, ovo priziva emocije i uspomene... Dobro neko reche, Italija i Cosa nostra, Sicilija i "La piovra"
Nikad nisam imao prilike da se provozam u jednom od ovih, ali jesam u Argenti, na koju jaaako podseca... To su bili zlatni dani Fiata...
Lep auto, zhelim ti da se navozash sa njim sa shto manje problema
Comment
-
-
Svaka cast na kolima.Prava je retkost videti ovo na ulicama BG-a.Bas je bio klasa za svoje vreme.Mirafjori je zadnjih 15 godina potpuno iscezao,zato ga dobro cuvaj
Comment
-
Comment