fiat tempra 1.6s
Collapse
X
-
secam se da se kod nas tempra prodavala do kraja 90-tih, mada mora se priznati izgledom zastareo automobil za to vreme, mada dobro neko voli klasiku.
isto mi je cudno da motor nije injection s obizorom da je auto '97 god.
sve u svemu da se lepo navozas u fiatu
Comment
-
-
Hvala momci!
Kao sto rece Zoranbg nema nepotrebnih zajebancija ispod haube sto je i prevagnulo za kupovinu.Jeste starija linija ali meni to nesmeta najbitnije mi je bilo da je auto u odlicnom stanju(imam visoke kriterijume) i da zadovoljava moje potrebe.Inace auto je bio garaziran svo vreme,jako malo vozen,kupljen sa 68tkm.Nazalost parking cini svoje,pa je sve vise sitnih ogrebotina i slicnih glupostiFORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Bila je prosle godine jedna takva na prodaju. Malo km, dugo stajala, kupljena u Delti, malo opreme.... lici na to sto si opisao.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Pa ova nije bas stajala,ali je jako malo vozena,za poslednjih godinu dana pre nego sto je doskla kod mene presla je 3800km ako se nevaram,a i nemoze bas da se pohvali nekom opremom.
Jel znas iz kog bloka je taj auto slucajno?I da li teba jos nesto da znam?FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Nista posebno, Lik koji je bio zaduzen za prodaju stanuje kod Fontane, auto je bio negde u J.Gagarina, a prodaja je bila teska jer nije bilo opreme na auto, stariji je model, a tada je jos bio moguc uvoz.
Ako je to isti auto, onda nemas zbog cega da se uzbudjujes.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Lep auto, ochuvan...
Zhelim ti puno predjenih km bez problema, a za ekonomichnost vidim da si se snashao i sam
Pozz
Comment
-
-
Originally posted by sri98Nista posebno, Lik koji je bio zaduzen za prodaju stanuje kod Fontane, auto je bio negde u J.Gagarina, a prodaja je bila teska jer nije bilo opreme na auto, stariji je model, a tada je jos bio moguc uvoz.
Ako je to isti auto, onda nemas zbog cega da se uzbudjujes.
Hvala Overspeed!FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Inace ta generacija se proizvodila u Turskoj pa otuda skromna oprema cilj je bila sto niza cena,inace auto je nov kostao oko 15-16000dm isto kao i Reno 19 u to vreme turski naravno,sad je i Logan tu negde,imao sam jednu karavan odavno ali je bila full i digitalac sto je za to vreme bio pojam,navozao se oko 6 meseci pa prodao za to vreme i to doba super auto,mada i sada zavrsava posao
Comment
-
-
Kolega ja sam kupio u augustu takodjer tempru ma ista ko tvoja... Takodjer 68000tkm, oprema gotvo nista ali ima plin. Platio sam ga 2500Eura. Mogu reci nakon novoprijedjenih 30000tkm nisam imao a ma bas nikakve probleme. Promjenio sam jedino ulje i remenje zajedno sa napinjacima no u servisu mi je receno da i to nisam morao.
Stvarno za te pare ne možeš dobiti bolji auto -malo troši, - solidne perfomanse i što je najvažnije POCINCAN
Pozdrav.
Comment
-
-
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment