Vlado...interesuje me koliko trosi auto u proseku i kakve voznje...ali onako realno (iskreno) benzina i plina i da li imas mesac na karbu.
fiat tempra 1.6s
Collapse
X
-
eMe, evo ja da ti kazem za jednu koju sam ja vozio, sa 1.6 karburatorskim motorom. Za nekih godinu i po dana sam presao oko 15.000 km, uglavnom na gas naravno i to uz potrosnju od 14-18l u gradu i za neverovati oko 6-7l na npr. magistralnom putu. Imala je mesac na karbu naravno, a pokusao sam sa tri razlicita tipa mesaca da joj smanjim gradsku potrosnju i uvek je bilo isto.
P.S. I Vladina ima mesac, ali za potrosnju ce nam on reci iskustva. ;
Comment
-
-
Tako sam i predpostavio....da je strasno velika potrosnja po gradu. Ne znam sta je sa tim fiatovim motorom zasto ima veoma slabo iskoriscenje gorivne energije.
Pitao sam posto uskoro prelazim na isti motor samo u jugu malo laksi....ali posto ce se dizati motor to je uglavnom to. jbgJer ovaj moj Ivane 1.3 bez mesaca sad bije 14-16 istina malo jaceg gasa.
Izvinjavam se za offTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
@ IvanT
Ko ti je kriv kad si gas bolje ugradio meni nego sebi
@ M-power
Kod mene se potrosnja plina krece od 8 do 12 litara.Ova potrosnja od osam litara je izmerena na releaciji BG-NP,znaci normalna voznja izmedju 80 i 100km/h.Na auto puto pri nekoj brzini od 140 km/h je oko 10l par puta bila i malo manja.Trenutno trosi ciste gradske voznje(ostrije) 12l,sa rezervarom koji hvata 51l neretko predje i vise od 400km.Zimi sam po velikim minusima par puta izmerio i 14l ali ja ga palim na plin
Na benzin sam vozio jedno sedam meseci,i sto je najcudnije troso ga je isto ko i plina,pretpostavljam da je to zbog "strucnog" bazdaranja karburatora....FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Comment
-
-
Tempra je danas posle pune 4 godine promenila vlasnikaNovi vlasnik je i clan CBC-a tako da mislim da je otisla u prave ruke.Btw auto je svih godina sluzio besprekorno i demantovao sve negativne price o fiatu.
Ovih dana sledi predstavljanje nove masine!FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
Comment