Zverko oladi, a ti nemoj da dokazuješ, samo teraj dalje...
Audi S8 2002 god.
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by vasavasa View PostIz aviona se vidi da si zloban i pakostan.Ako nisam u pravu rado cu priznati gresku ali nisam svadjalica.
Idi bre Džimi mreo sam od smehaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
User i poruke neće biti izbrisane jer to nije praksa ni sa banovanima a neradi se ni po želji pošto bi pokvarilo mnoge teme.
Zabunu je izazvalo što si promenio mesto boravka a dok je drug dežurni nadrkani Zverko bio prisutan i video to pa je pomislio da si trol. Drgu Čubs je krenuo da izvidi da l ida banuje druga nadrkanog Zverka ili tebe jer si trol ali nije mogao da utvrdi tačno stanje stvari.
Morao sam posle mnogo godian da upalim opciju praćenaj IP-a pa sam tako utvrdio da se ipak javljaš sa severnoameričkog kontinetna iz tog Ev... Čikaga. Stoga je gospodin nadrkani Zverko obavešten da prestane a ti da nastaviš.
Ja ne znam ko je Jimi ti ili Zverko ali sam sasvim sigurm da se eM zeza i da nema mesta ljutnji..
Ti sad kako hoćeš, možeš pisati dalje ili odustati...
Comment
-
-
Comment
-
-
Vaso ja sam se u prvom postu ogradio i izvinio za svaki slucaj jer nisam bio siguran. Mislim i dalje nisam siguran a opet kroz tvoja dosadasnja pisanija sam video da ti je oduvek bila zelja da teras D2. Zato, sve najbolje u novoj i uzivaj u autu pa ciji god da je. I da, ovo sa zahtevom za brisanje ti je malo klinacki. Nego daj ti nama neki snimak da vidimo mi kako to sokocalo ide.
Last edited by zverko; 02.01.2016, 11:14.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment