Sto se bobine tice da obrtomer se kaci na nju al ne i na ovom paljenju moja bobina je dvokanalna valjda se tako kaze tako da sa nje mislim da ne moze da se uzme signal!Signal ovde ide sa kompa provereno
A sto se snage tice vrzma mi se 146 16V tesko je naci dobru 33-ku kod nas ovo mi je druga 33-ka i obe kad sam kupovao dugo sam trazio nagledao sam se puno jada i unistenih 33-ki!
tesko je naci dobru 33-ku kod nas ovo mi je druga 33-ka i obe kad sam kupovao dugo sam trazio nagledao sam se puno jada i unistenih 33-ki!
AMIN!
U sunce ti ,kako kazaljka prelece one brojeve levo!? Ide ta tvoja zestoko! moze taj 8v lepo da se sredi da ide...tu kada bi uleteo neki kraci menjac..idi covece..pa to bi bilo 100puta bolje od 16v...2brege manje,8ventila manje...manje patnje oko delova...ta tvoja mi se bas svidja..lepo izgleda,dobar motor,godiste...Srecan covek...ima dobru 33.. =]
Nego...jel ti treba ECU od 1.7 8v?
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Ide ti ova Alfa odlično, nego daj sledeći put zalepi negde aparat ili povedi nekog sa sobom da snima. Isplaši me čoveče načisto.
Na obrtaljku, u preticanje pa krivina
Pozdrav
QV lale imas PP!Testera pa ne mogu da se vucem iza traktora ceo dan ne mogu toliko sporo da idem !IgorBGD sigurno nemas instaliran Adobe Flash Player zato ne vidis video!
Ljudi nije mi uopste bila namera da snimam ustvari,stavio sam KN filter samo da cujem zvuk pa me malo povuklo ustvari zaboravio sam kako ovaj autic ide na benzin
Jeste podivljala skroz bila guzva nisam uspeo da je razvucem do kraja,mnogo bolje puni na benzin i radje ide u visoke obrtaje a stavio sam pecurku samo da cujem zvuk posle sam je skinuo posto je uzeta na pozajmicu samo da vidim kako to radi Zvuk je pa sta da ti kazem sisti ko da ima turbinu i dobro se cuje nekako je dublji zvuk boxera sa pecurkom!Razmisljam da uzmem KN koji ide u kuciste filtera umesto standardnog neznam kakav bi tad bio zvuk!
Ni meni na plinu ne voli u obrtaje..tj. moras da ga molis.. =] A kada prebacis na benzin,podivlja..moram da doziram jer 'oce brzo da ode u crveno,a ja ne vidim kad je to (ni meni ne radi obrtaljka,ali zbog toga sto je inst.tabla od 16v ... )
Uf i ja ozbiljno razmisljam da uzmem taj filter sto ide u kuciste..Ne mogu da odolim tom zvuku...ima jedan drugar 16v shamade i ima K&N,ljudi beze sa ulica kad to zaurla! E to hocu i ja...nazad boksuje remus,a napred kajen..
Ja imam neki OMP ,ali njemu je izgleda odzvonilo...
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Mislim da nije univerzalac nego orginal za 33-ku bar tako pise na sajtu a i po slici bih rekao da je orginalni za nju! evo slike!P.S.Pogresio sam cena je 6000 dindzi
Comment