Moja bacushka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Manfred
    Jes vala i to sto kazes...

Nego skupi malo m00da pa mazni kljuch, al nemoj da divljash, nego gledaj da sto duze vozis... npr umesto da se izdivljash pola sata i predjes 10 km, vozish 2 sata i predjes 50km... tako se stiche rutina, a divljanje dodje posle kad naucis da vozish...

pozz
    Samo ga nagovarajte da krade kljuceve tati... Da li bi neko od vas voleo da vam dete sutra krade kljuceve od VASEG automobila dok vi niste kuci? Kakvo je to poverenje izmedju oca i sina?

@ Alekre, da li si mu dao povoda da te smatra onim sto si rekao?

Comment

• Flavio
      CBC Senator XXL
      • 13.06.2006
      • 1926
      • 012 Centar
      • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by Alekre
      Jeste to lepo sada, jeftina voznja, mala reg. (1200cc) komforno - samo sto je caletovo.
      Zadnji put sam je vozio krajem maja.
      Provalio sam da me cale smatra za retarda.
      Nije hteo ni da me nauci da vozim (naucio sam sve od 0 u auto skoli) a i sada mi ne daje da odem do grada sa curicom.
      Sta da radim nego da pokusam svoje da kupim.
      Naravno da ces kupiti svoj auto,i to cim pre!
      Te fore,da pazis kako vozis pred matorim itd. ne bih iz principa :x !
      Skrpi se neku kinticu i uzmi sebi nesto!Sad bar mozes za par stotina evrova iskopati neki autic.Malo stariji ali bi posluzio svrsi.
      Tvoj autic tvoja drzava !
      Tako sam i ja pre 10-ak godina kupio SAM svoj prvi auto.
      Jeste bio Fica Specijal star 17-18 godina al me bol'o bas ... nokat na malom prstu !Gde sve nismo isli i kakve ludorije izvodili ... ali,moglo se.
      Ja se pitao .

Eto,necu da pohvalim Ladju vec da ti pozelim da se sto pre osamostalis .

p.s.
      Doduse,kraduckali se i kljucevi ... al' to se radi do punoletstva .Preko 18 nije fora .

Comment

• Scirocco
        CBC Senator XXL
        • 28.01.2008
        • 345
        • Beograd

Naravno, nemoj nikada da krades kljuceve i uzimas auto da ti cale nezna...uvek se tada desi neko sranje... izbegavaj to... samo ako hoce da ti DA, onda uzimaj...ali naravno tezi ka tome da kupis auto i da bude samo tvoj, onda radi sta hoces...
        Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...

Comment

• Alekre
          CBC Senator XXL
          • 12.09.2005
          • 780
          • Smederevo

Trebalo ovih dana da se zaposlim u taksi sluzbi, ima bas da se navozam
          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Milorad90
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2007
            • 975
            • Beograd

E pa taj posao ce ti super doci,taman ces se navozati,videce cale da si ozbiljan i da znas i vozi ga obavezno po trecoj tarifi a te pare sto si namenio za kupovinu prvog auta ostavi sa strane i sacekaj malo da se nakupe da mozes nesto pristojno da kupis. =]

Comment

• Manfred
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2007
              • 905
              • Beograd

Cekaj, ako sam dobro razumeo, ti pocinjes da radis kao taxista, a nemas vozackog iskustva?

Comment

• Alekre
                CBC Senator XXL
                • 12.09.2005
                • 780
                • Smederevo

Re: Moja bacushka

Eto, proslo je ravno 30 godina kako je u nasem vlasnistvu. Zahvaljujem joj se za 360,000 bezbriznih kilometara i izvinjavam za svo maltretiranje koje je trpela. Bilo je tu svega i svacega. Puno pretovara, ponekih cukanja... Secam se nekog perioda, 90ih smo kupili neko sjebano ulje, jer drugo nije imalo, bukvalno je kovala iz motora, kao dizel, klak -klak -klak i nije bilo nista. Za tih 30 godina, vozena je svakog dana, odmor nikada nije videla. Slobodno mogu reci da smo dosta dugo zaradjivali lebac preko nje. Taj auto nas je nekako oduvek pratio i sluzio bez pogovora. Sudbina joj je takva, jos je na drumu potpuno ispravna i registrovana. Doduse, planiramo novijeg karavana ali ovaj auto ostaje gde jeste i rado cu ga naslediti i biti 3. generacija. Svakome ko kaze da je Lada sranje moze da mi se sagne
                Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• legenda
                  CBC Senator XXL
                  • 28.03.2009
                  • 1345
                  • Beograd

Re: Moja bacushka

Cestitam djevojci rodjendan...jos se nije udala ...i meni je prvi auto bila ladurina kanturina,samo 2103,1500 specijal...motor i menjac iz moje bivse se i dan danas voze u jednoj rivi...nazalost istrulila je nacisto...

Comment

Working...
                  X