VW Jetta 2.0

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hirurg83
    CBC Senator XXL
    • 26.02.2014
    • 398
    • Banjaluka
    • VW Jetta

VW Jetta 2.0

Da prestavim svog ljubimca iz reda VW grupacije. upitanju je Jetta četvte generacije, benzinski motor 2.0 85kW. Upitanju automatik 4 stepena. Auto je amerikanac, u njega je ugradjen LPG AC Stag Q Box + OBD sa hana diznama. Auto od opreme ima manuelnu klimu, moonson ozvucenje, board racunar, tempomat, alu felge,

Evo par slika:

Last edited by hirurg83; 10.11.2016, 16:18.
  • BJL
    CBC Senator
    • 20.05.2013
    • 275
    • backa palanka
    • golf 3 1.8

Dobara, sta mu je sa volanom

Comment

• hirurg83
      CBC Senator XXL
      • 26.02.2014
      • 398
      • Banjaluka
      • VW Jetta

Šta je volanu

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Comment

• BJL
        CBC Senator
        • 20.05.2013
        • 275
        • backa palanka
        • golf 3 1.8

Na slici vidim da su savovi u gornjem delu volana okrenuti ka vozacu i deluje kao da je naknadno presvlacen kozom, a auto je super, posebno mi se motor svidja, kako mu se potrosnja krece

Comment

• sErGiO
          Moderator
          • 30.01.2007
          • 2769
          • Neko selo pored Beogr
          • Alfa Romeo 156SW

Kolika je razlika u odnosu na model za evropsko trziste? Mislim na rezervne delove. Da li imas problem sa nabavkom istih?

Comment

• hirurg83
            CBC Senator XXL
            • 26.02.2014
            • 398
            • Banjaluka
            • VW Jetta

Originally posted by BJL View Post
            Na slici vidim da su savovi u gornjem delu volana okrenuti ka vozacu i deluje kao da je naknadno presvlacen kozom, a auto je super, posebno mi se motor svidja, kako mu se potrosnja krece
            Nisu okrenuti vozaču nego tako ispalo na slici, inače sam volan obasio kožom, moj ručni rad. Motor je dobar. Malo lambda sonde pravile frku ali dobro. Potrošnja kad se žešće vozi do 15l a normalna vožnja 12 13l. Plina naravno.
            Originally posted by sErGiO View Post
            Kolika je razlika u odnosu na model za evropsko trziste? Mislim na rezervne delove. Da li imas problem sa nabavkom istih?
            Razlika je lajsne branici gabaritna svjetla. Napred u farovima ima američkih sijalica. Hb5. I u zmigavcu je dvopolna neka ubodna ne znam tip. Ja sam projektore i sočiva ubacio pa nemam problema. Zadnje stopke su morale drugačije, jer ima crvene zmigavce. Ostalo je sve Evropa. Lim i farba je drugačiji kvalitet. Dosta bolja limarija i zastita nego kod evropskih auta. Preporuka za američka auta.

Comment

• hirurg83
              CBC Senator XXL
              • 26.02.2014
              • 398
              • Banjaluka
              • VW Jetta

Malo noćnih slika
              Kao i slika dnevnog svjetla nocu

Comment