Upravo je otkrivena jos jedna opcija na autu, "follow me home". Posle zakljucavanja vrata farovi ostaju upaljeni narednih 10 sekundi.
Za one koje zanima postupak je sledeci. Posle gasenja motora izvadi se kljuc iz kontakt brave, zatim otvore vozaceva vrata, povuce rucica za migavce prema volanu i tako zadrzi par sekundi i normalno zakljuca sa daljinskim.
Sutra cu da proverim i na Corsi C iz 2001 godine koja ima naknadno ugradjenu daljinsku bravu, jer kako kazu da je ta opcija aktivna od redizajna, tj. od 2004 god.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Imam jedan problem sa kolima, odnosno nesto sto me izludjuje. Automatsko paljenje i gasenje svetla, a posto zivim u zgradi svi vide kad nesto cackam u 22h po kolima Posto je sve sve fabricko i vidim da niko pre mene nije nista budzio, pa pretpostavljam da je fabricki. Postoji li neka caka kako se to gasi?
Posto je proslo vec 7 dana i nisam ulozio ni dinara na auto, doslo je na red i sredjivanje vozacevog retrovizora. Jos kada sam kupio auto ogledalo na retrovizoru je bilo osteceno, odnosno, neko ga je skidao i pokidao kopce koje drze ogledalo. U Sapcu kupim ceo retrovizor sa grejacima i kada sam ga postavio, sipak, nece da greje. Juce ga skinem kad ono obicno ogledalo bez grejaca. Odmah odem i kupim novo ogledalo, 490 din. i sad sljaka.
Stari laznjak iz Sapca...
Dosla je na red i jedna mala hirurska intervencija na srcu Corse. Iz dana u dan sve jace se cuo cudan zvuk oko alternatora, narocito kad ujutro upalim auto i to klepetanje traje minut, dva i onda se malo utisa. Brujanje je jace kada pritisnem papucicu gasa pa naglo pustim i tada se spaner olabavi i pocinje da poigrava. Zamenio sam u "Calibri" ceo spaner (mada neki menjaju samo roler) i sad extra radi i to me je kostalo 7000 din. Sada ostaje samo nega u garazi i mirovanje
Kako burazer nema vremena (radi po ceo dan), moram ja da mu oživim temu. Danas stavljen letnji set felni-guma.
Ovako je corsa izgledala sa zimskim setom
A ovako izgleda sa letnjim
Inače felne sam sredio u diy varijanti a pre par postova sam pisao o tome. Uglavnom to je izgledalo ovako:
Prvo generalno čišćenje felni.
Situacija sa felnama je bila jako loša. Ovo vozilo je vozila devojka -student relacija Pančevo Beograd i svaki ivičnjak je bio njen. Svaka felna ima 10 krakova ukupno 40 a samo 4 kraka je bilo netaknuto. Ovo je zatečeno stanje, sve u svemu blagi užas:
Jedna felna je imala veće oštećenje i to je zavareno, ostalo je sređeno alu gitom.
Ovo je faza gitovanja, šmirglanja, pa nađeš propust pa ponovo i tako u krug:
Posle šmirglanja fabrički prajmer je negde progledao pa je na te delove išao etch primer, uglavnom sve u kompletu sa primerom izgleda ovako:
Kada se primer osušio ,stajalo je tako par dana nije bilo vremena za rad, sledi šmirglanje istog:
Ovako izgleda posle farbanja:
Kako izgleda napolju
Iako čepovi nisu bili izguljeni i njih sam farbao zbog nijanse
Posle farbanja felne su odležale 7-8 dana a juče su stavljene gume:
Čepovi spremni:
Pa montiranje:
Rezultat:
I na kraju, sve je rađeno kući, sprejevima, ukupna investicija negde oko 2500 dinara i dosta živaca i vremena, što je i najskuplje.
E jesi legenda svaka ti cast, jel moze neka slika tih sprejeva i prajmera i alu gita, nije to puno para a odradio si ekstra, i jos jedno pitanje koliko su gume (din.) i sto bas ta dimenzija, mislim da nije standard al opet mozda gresim
Being a part of HB BODY means that you join a network of professionals, in a company with a long and successful track record in the automotive industry, by producing, researching & developing, selling, and providing customer technical support for more than 40 years, present today in 75 countries.
Being a part of HB BODY means that you join a network of professionals, in a company with a long and successful track record in the automotive industry, by producing, researching & developing, selling, and providing customer technical support for more than 40 years, present today in 75 countries.
Služi za aluminium, galvanozovane metale ali takođe može i preko stare farbe ali uz odgovarajuću pripremu, pročitati uputstvo.
Comment